Stalen Scheidingswanden

Skygate-deuren en panelen kun je eindeloos combineren. Een paar voorbeelden van de mogelijkheden. Van brede entree tot aan een complete glazen wand.

Stalen Scheidingswanden

Stalen entreedeuren, schuifwanden, schuifpuien, roomdividers, ensuite deuren en stalen wanden vormen onmisbare elementen in hedendaags woningontwerp. Een stalen wand sluit een ruimte op een sierlijke manier af zonder verlies van gevoel voor ruimte of lichtinval in de woning.

Naast het feit dat de wand een afschermende functie heeft, fungeert de wand als een sieraad voor de woning. 

We zien veel stalen puien, waarin een taatsdeur is verwerkt, bij nieuwbouw of renovatie, met een apart gedeelte voor een kantoor, speel- of fitnessruimte.

Ook populair is zo’n glazen wand van staal als room divider bij het verdelen van een grote ruimte om een kantoor of een vergaderkamer af te scheiden.

De Skygate collectie stalen scheidingswanden

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van scheidingswanden om ruimtes te structureren, privacy te waarborgen en een esthetische meerwaarde te geven aan elke omgeving.

Stalen Wanden

Skygate taatsdeuren kun je eindeloos combineren met vaste panelen tot een complete glazen wand in de kamer en suite of tussen de keuken en eetkamer.

Schuifpuien

Combineer vaste stalen panelen met schuifdeuren tot een unieke schuifpui.

Entreedeuren

Skygate Productafbeelding Stalen Entreedeur

Combineer een vast stalen paneel met een taatsdeur tot een stijlvolle entree.

Stalen Puien

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren tot een vergaderruimte.

Roomdividers

Combineer vaste stalen panelen tot complete wand in kantoor of woning.

Kamer-ensuite

Ensuite deuren vormen een perfecte oplossing om kamers van elkaar te scheiden. Ze bieden niet alleen functionaliteit, maar voegen ook een esthetisch element toe aan uw interieur

Stalen Panelen

Kantoorpand Bergen op Zoom

De vaste panelen van Skygate zijn taatsdeuren zonder scharnieren en handgrepen. 

Trapafsluiting

Met een stalen trapafsluiting minimaliseert u warmteverlies in uw woning. Een energie-efficiente oplossing (duurzaam wonen).

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN STALEN Scheidingswanden?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met stalen scheidingswanden in jouw woning of kantoorpand. Dubbele binnendeuren, een schuifdeur, paneeldeuren, stalen taatsdeuren en combinaties. Het kan allemaal. Vraag hier een gratis offerte aan.

Voor welke afwerking kies jij?

Alle Skygate deuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. De luxe afwerking in elke gewenste kleur geeft de stalen binnendeuren een high-end uitstraling en maakt elke deur uniek.

Metallic

optie metallic kleuren stalen deuren
Brons | Goud | Overige kleuren

Deze metallic afwerking in brons, goud of brown heeft een egale finish en een kleine shimmer in de coating.

Naturals

optie kleuren houtlook stalen deuren
Houtlook

Stalen deuren met een natuurlijke houtlook-afwerking. Een combinatie van hout en de stabiliteit van een stalen kern (SkyCore).

RAL

in alle kleuren (RAL kleuren) stalen deuren

RAL | Zwart | Wit | Grijs

Wist je dat Skygate stalen binnendeuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren!

Edel

Bons, messing en koper (Edel) stalen deuren
Brons | Messing | Koper

In het atelier worden de deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal.

Voor welk Model kies jij?

Bij Skygate Tailor Made hebben we met zorg een uitgebreide selectie van diverse deurenmodellen samengesteld, zodat je altijd de perfecte deur voor jouw situatie kunt vinden. Wat jouw stijl of voorkeur ook is, wij bieden een scala aan mogelijkheden om jouw deur geheel op maat te maken. Naast deze 16 modellen is het ook mogelijk om te kiezen voor Skygate Flow of om zelf je deur te ontwerpen

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Ronde, organische stalen deuren

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

ontwerp je eigen stalen deur , eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Choose & Create

Your Skygate door

STALEN DEUREN EN PANELEN COMBINEREN
MET OF ZONDER TAATS- OF SCHUIFDEUR

Een stalen wand sluit een ruimte op een sierlijke manier af zonder verlies van gevoel voor ruimte of lichtinval in de woning. Naast het feit dat de wand een afschermende functie heeft, fungeert de wand als een sieraad voor de woning. We zien veel stalen puien, waarin een taatsdeur is verwerkt, bij nieuwbouw of renovatie, met een apart gedeelte voor een  kantoor, speel- of fitnessruimte. Ook populair is zo’n glazen wand van staal als room divider bij het verdelen van een grote ruimte om een kantoor of een vergaderkamer af te scheiden.

 

TIJDLOZE BINNENDEUREN

Naast hoge kwaliteit stalen taatsdeuren en schuifdeuren levert Skygate ook stalen panelen. Onze deuren en panelen passen perfect samen. Door ze te combineren, geef je je entree of afscheiding een extra ruimtelijke aanblik. Alle deuren en panelen zijn verkrijgbaar in 16 verschillende modellen en twee verschillende profieldiktes.

 

LAAT JE INSPIREREN…

En er is nog veel meer mogelijk, bekijk hieronder de voorbeelden. Of neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden om de ruimte naar jouw wens in te richten.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM