BINNENDEUR COMBINATIES

Skygate-deuren en panelen kun je eindeloos combineren. Een paar voorbeelden van de mogelijkheden. Van brede entree tot aan een complete glazen wand.

STALEN DEUREN EN PANELEN COMBINEREN
MET OF ZONDER TAATS- OF SCHUIFDEUR

Een stalen wand sluit een ruimte op een sierlijke manier af zonder verlies van gevoel voor ruimte of lichtinval in de woning. Naast het feit dat de wand een afschermende functie heeft, fungeert de wand als een sieraad voor de woning. We zien veel stalen puien, waarin een taatsdeur is verwerkt, bij nieuwbouw of renovatie, met een apart gedeelte voor een  kantoor, speel- of fitnessruimte. Ook populair is zo’n glazen wand van staal als room divider bij het verdelen van een grote ruimte om een kantoor of een vergaderkamer af te scheiden.

 

TIJDLOZE BINNENDEUREN

Naast hoge kwaliteit stalen taatsdeuren en schuifdeuren levert Skygate ook stalen panelen. Onze deuren en panelen passen perfect samen. Door ze te combineren, geef je je entree of afscheiding een extra ruimtelijke aanblik. Alle deuren en panelen zijn verkrijgbaar in 16 verschillende modellen en twee verschillende profieldiktes.

 

LAAT JE INSPIREREN…

En er is nog veel meer mogelijk, bekijk hieronder de voorbeelden. Of neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden om de ruimte naar jouw wens in te richten.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM