MESSING BINNENDEUREN

Deze innovatie van Skygate uit 2018 tovert iedere klassieke stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning.

Ben je op zoek naar een gouden stalen binnendeur of glazen pui voor jouw interieur? De Skygate ‘Edel’ lijn met een messing edelmetaalbewerking is een retrochique variant op de originele zwarte stalen binnendeur. De handbewerkte messing coating geeft een iets luxere uitstraling aan uw interieur. Daarbij past Skygate Edel goed binnen een interieur dat “romantiek” en “elegantie” als uitganspunten heeft. Laat u inspireren door de onderstaande foto’s of neem een kijkje bij de Concept Gallery in Rotterdam. De gouden binnendeur maar ook alle andere Edel lijn deuren zijn in alle mogelijke varianten beschikbaar.

SKYGATE 'EDEL':

DE RETROCHIQUE VARIANT OP DE KLASSIEKE ZWARTE STALEN BINNENDEUR

In een kunstenaars atelier worden de stalen deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons | Messing | Koper. Bekijk de bronzen stalen deuren in onze showroom in Naarden. De stalen deur in het messing goud is te zien bij Concept Gallery Rotterdam. Of scroll naar beneden voor meer inspiratie.

Skygate handbewerkte bronzen gouderen koperen stalen binnendeuren

SINDS 2018

Onze Skygate Edel lijn werd al tijdens de Masters of LXRY 2018 aan het grote publiek gepresenteerd.

Skygate lanceerde als eerste aanbieder de bronzen stalen binnendeur

1e AANBIEDER

Skygate is de eerste aanbieder die het mogelijk maakt om zwarte stalen deuren af te werken in het brons, messing of koper.

Skygate handbewerkte bronzen gouderen koperen stalen binnendeuren

HANDBEWERKT

De stalen binnendeuren worden met de hand bewerkt met een edelmetaal poedercoating door een kunstenaar.

Skygate Edel - Unieke stalen binnendeur

UNIEK PRODUCT

Elke deur is anders vanwege de handmatige bewerking! Met een Skygate Edel heb je dus een volledig unieke stalen deur.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP