GOUDEN BINNENDEUREN

Ben je op zoek naar een unieke eye-catcher in je interieur? Gouden deuren zijn helemaal in! Bij Skygate hebben we high-end stalen binnendeuren in het goud voor een vriendelijke prijs en voor in elk interieur.

 

 

EEN GOUDEN BINNENDEUR VOOR IN IEDER INTERIEUR

Gouden deuren zijn helemaal in! Je bent op zoek naar een unieke eye-catcher in je interieur en een gouden stalen deur lijkt hier de perfecte oplossing voor. Bij Skygate hebben we high-end stalen binnendeuren in twee verschillende soorten afwerkingen goud voor in elk interieur.

De Edel – Messing en de Metallic – Gold.

Icons_Skygate_duimpie_d0aa49

TOPKWALITEIT

Handmatig gefabriceerd volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen.

Icons_Skygate_target_d0aa49

FLEXIBEL

Uitgekiend assortiment deuren en panelen die perfect bij elkaar passen.

Icons_Skygate_euro_d0aa49

SUPERSCHERP

High-end stalen binnendeuren voor een vriendelijke prijs. In vaste maten & maatwerk.

Icons_Skygate_toolset_d0aa49

SNELLE MONTAGE

Eenvoudig te plaatsen door de ervaren doe-het-zelver of vakman.

 

 

EDEL – MESSING

De Skygate ‘Edel’ lijn met een messing edelmetaalbewerking in een retrochique variant op de zwarte stalen binnendeur. De handbewerkte messing coating geeft een luxe uitstraling aan jouw interieur. Daarbij past Skygate Edel goed binnen een interieur dat “romantiek” en “elegantie” als uitgangspunten heeft. Omdat deze afwerking handwerk is, zit er meer tijd in en kan je deze prachtige deuren dan ook zien als een waar kunstwerk. Geen enkele deur is hierdoor hetzelfde, je hebt echt een uniek product. Deze Edel Messing coating heeft een matte, oneffen/levendige finish, waardoor het een oudere look en feel krijgt. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s. De gouden binnendeur, maar ook alle andere Edel-lijn deuren, zijn in alle mogelijke varianten beschikbaar en in maatwerk.

 

 

METALLIC – GOLD

Naast de Edel Messing afwerking hebben we ook de Metallic-lijn. Dit zijn echt stalen binnendeuren, die in plaats van de standaard zwarte poedercoat, een Metallic Gold poedercoat hebben. Deze deuren worden dus net als de zwarte deuren en onze hele Metallic-lijn met een egale kleur afgewerkt en hebben daarnaast een kleine ‘shimmer’ in de coating zitten. Voor een meer pastelachtige gouden finish, hebben we ook de Metallic Champagne. Raak geïnspireerd door de onderstaande foto’s.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP