MESSING STALEN DEUREN

– GOUDEN BINNENDEUREN –

Ben je op zoek naar een messing binnendeur? Skygate biedt stalen deuren aan in een aantal verschillende afwerkingen goud. Welke verschillende afwerkingen messing deuren wij aanbieden lees je in deze blog.
Project villa Voorschoten

EDEL MESSING

Sinds 2018 biedt Skygate de Edel-lijn aan. Dit zijn stalen binnendeuren met een edelmetaal coating hand bewerkt door een kunstenaar in een atelier. Naast de Messing kleur hebben we ook nog een Bronzen en een Koperen afwerking in Edel.

Project woonhuis Dordrecht

METALLIC GOLD

Wil je graag een messing binnendeur, maar past de Edel-variant niet helemaal binnen jouw stijl? Skygate heeft een gouden deur voor ieder interieur. Onze Metallic Gold afwerking is een egale poedercoat met een kleine ‘shimmer‘ erin. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Project woonhuis Dordrecht

METALLIC HALO

Naast de Metallic Gold hebben we ook de Metallic Halo. Deze is iets donkerder dan ‘Gold’ en lijkt hierdoor net wat meer op de Edel Messing. Wil je juist een lichtere, meer pastel-gouden finish? Kies dan voor de ‘Metallic Champagne’. Alle kleuren in het echt bekijken kan in onze showroom.