GRIJZE BINNENDEUR

Een kleur die nu erg populair is in de interieur-wereld is grijs. De grijze stalen binnendeur geeft weer een totaal andere uitstraling dan onze zwarte binnendeur.

GRIJZE STALEN BINNENDEUR

Ieder interieur, iedere woning en elke persoonlijkheid is anders. Daarom zijn alle stalen binnendeuren bij Skygate volledig naar wens te personaliseren. Een kleur die nu steeds populairder wordt in de interieur branche is grijs! De grijze stalen binnendeur geeft weer een totaal andere uitstraling dan onze standaard, zwarte binnendeur. De grijze deur past ook goed in een ‘minimalistisch’, ‘industrieel’ of ‘modern’ interieur en is goed te combineren met neutrale kleuren.

VERSCHILLENDE GRIJSTINTEN

Ga je voor een enkele grijze binnendeur in bijvoorbeeld de hal, of ga je voor een stalen grijze roomdivider of een grijze stalen wand in de woonkamer? Door voor een dubbele schuif– of taatsdeur te gaan, maak je de doorgang groter en wordt de ruimte ook optisch groter. Maak de doorgang nog lichter en ruimtelijker door naast de dubbele deur vaste panelen te plaatsen. Elke combinatie is mogelijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

METALLIC HORIZON

Lichte tinten grijs zijn momenteel erg in trek vanwege hun neutrale en tijdloze uitstraling. Onze deuren en panelen zijn dan ook te personaliseren in elke gewenste grijstint. Kies bijvoorbeeld voor zilvergrijs of betongrijs, twee helder grijze tinten die goed toepasbaar zijn op een industrieel interieur.

Op de afbeelding hiernaast is de grijze kleur toegepast op een dubbele taatsdeur van onze flow collectie. Deze prachtige, nieuwe kleur ‘gun metal’ van Skygate is in onze showroom in het echt te bekijken. De lichte kleur grijs geeft het interieur een rustige en serene sfeer en kan een gevoel van ruimte en licht creëren, zoals duidelijk te zien is in deze toepassing op kantoor. Een echte blikvanger voor in ieder interieur. 

EINDELOOS COMBINEREN

Grijstinten variëren van licht en koel tot donker en warm, en kunnen worden gebruikt om verschillende sferen te creëren in een interieur. Door bijvoorbeeld een lichtgrijze tint te gebruiken op de stalen binnendeur in combinatie met donkere grijstinten op de muren, kan er een gevoel van ruimtelijkheid en helderheid ontstaan. Of door juist een donkere grijstint op de stalen deur te combineren met lichte grijstinten op de muren, ontstaat er een contrastrijk en sfeervol interieur. Op de foto hiernaast werd in project Muiden bijvoorbeeld de populaire kleur ‘grijs aluminiumkleuring’ (RAL 9007) toegepast, een grijstint die doet denken aan geborsteld aluminium, waardoor het een strakke en eigentijdse uitstraling heeft.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar alle andere voordelen van Skygate Stalen Binnendeuren? Klik dan hier.

WARM LICHTGRIJS

Ook de tinten kiezelgrijs, metallic grijs of grijs aluminiumkleuring zijn zeer populair. Op de foto rechts is de kleur ‘warm lichtgrijs’ (RAL 7038) toegepast in project Amsterdam. Deze kleur is een aardse, rustgevende tint die tegelijkertijd ook warmte en gezelligheid uitstraalt. Heb je liever een andere grijstint? Dat kan, want bij Skygate Binnendeuren is het mogelijk om elke RAL kleur toe te passen op de stalen taats– en schuifdeuren en vaste panelen. Elke combinatie is mogelijk!

Wil je liever iets exclusiever? Wij bieden ook stalen deuren aan in een Edel-bewerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op, of vraag een offerte aan via de onderstaande knop.

INSPIRATIE

Wil je meer lezen over 3 populaire kleuren grijs van Skygate Binnendeuren? Lees dan de blog, waarin we ingaan op 3 verschillende, populaire tinten grijs. Liever toch een zwarte stalen deur (of andere kleur) als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor? Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.

TOEPASBAAR OP DE GEHELE SKYGATE COLLECTIE

De witte poedercoating is toepasbaar op elke stalen binnendeur in onze collectie.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP