HOLLANDS GRIJS

– 3 VERSCHILLENDE TINTEN GRIJS –

Nieuwsbrief Dierendag Header

Ieder interieur, iedere woning en elke persoonlijkheid is anders. Daarom zijn alle stalen binnendeuren bij Skygate volledig naar wens te personaliseren. Een kleur die nu steeds populairder wordt in de interieur branche is grijs! De grijze stalen binnendeur geeft weer een totaal andere uitstraling dan onze standaard, zwarte binnendeur. De grijze deur past ook goed in een ‘minimalistisch’, ‘industrieel’ of ‘modern’ interieur en is goed te combineren met neutrale kleuren.

In deze blog lichten wij 3 populaire kleuren grijs uit van Skygate Binnendeuren. 

 

 

WARM LICHT GRIJS (RAL 7038)

 Een binnendeur in de kleur warm licht grijs kan een prachtige toevoeging zijn aan elk interieur. Deze kleur is een aardse, rustgevende tint die tegelijkertijd ook warmte en gezelligheid uitstraalt. In dit project in Amsterdam werd gekozen voor een schuifsysteem met soft close in de kleur warm licht grijs, oftewel: RAL 7038. 

Vraag hier een offerte aan voor een prijsindicatie van jouw eigen unieke grijze deur of neem contact met ons op voor meer informatie.

Dierendag 2022 foto 3
Project Amstelveen - Edel Brons - 1 - vierkant

 

METALLIC HORIZON

Lichte tinten grijs zijn momenteel erg in trek vanwege hun neutrale en tijdloze uitstraling. Op de afbeelding hiernaast is de grijze kleur toegepast op onze flow collectie.

Deze prachtige, nieuwe kleur ‘gun metal’ van Skygate is in onze showroom in het echt te bekijken. De lichte kleur grijs geeft het interieur een rustige en serene sfeer en kan een gevoel van ruimte en licht creëren, zoals duidelijk te zien is in deze toepassing op kantoor.

 

GRIJS ALUMUNIUMKLEURING (RAL 9007)

Een laatste populaire grijze kleur van Skygate binnendeuren, is deze grijze aluminiumkleuring. Het is een grijstint die doet denken aan geborsteld aluminium, waardoor het een strakke en eigentijdse uitstraling heeft. Deze kleur past perfect in moderne en minimalistische interieurs, maar kan ook gebruikt worden in een industrieel of Scandinavisch interieur.

Wil je een aantal grijze kleuren in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom en laat je adviseren door een van onze adviseurs. 

Dierendag 2022 foto 3

Alle kleuren zijn toepasbaar op zowel onze taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Wil je de kleuren in het echt zien om ze te vergelijken? Maak dan een afspraak bij ons in de Showroom in Naarden. Heb je interesse in een van de andere kleuren van Skygate? Bekijk dan onze website voor de mogelijkheden of bekijk de kleuren eveneens in onze showroom!

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.