Stalen Entreedeuren

Skygate deuren en panelen kun je eindeloos combineren tot brede entree om lichtinval voor zowel hal als woon-/ eetkamer te realiseren.

SPARINGSMAAT

Stalen Entreedeuren

Steeds populairder zijn entreedeuren van staal. Er wordt dan vaak gekozen voor een draaideur met vast zijpaneel. Deze vaste panelen draaien niet en worden dus ook zonder scharnieren en handgrepen geleverd. Ze dienen als zijraam. Dit geeft een bijzonder accent aan je entree met extra veel lichtinval.

Ontdek onze hoogwaardige entreedeuren voor de perfecte overgang tussen de hal en de woonkamer of keuken. Onze entreeoplossingen zijn verkrijgbaar in twee stijlvolle en functionele varianten: taatsdeuren en schuifdeuren.

Onze combinatiemogelijkheden bieden niet alleen esthetische variatie, maar ook praktische voordelen. U kunt kiezen voor extra glaspanelen om natuurlijk licht binnen te laten, of privacyglas voor een meer afgeschermde ingang.

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw perfecte entreedeur met de verschillende combinatiemogelijkheden die wij bieden. Onze hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen voor duurzaamheid en een verfijnde uitstraling, zodat uw entree een blijvende indruk zal maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw unieke entree te creëren

De Skygate Collectie

Vanwege een vaak beperkte doorgang kiezen de meeste mensen voor een stalen deur met smal zijlicht als entree van de hal naar de rest van de woning.

Taatsdeuren

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Deur met half paneel

Combinatiedeur

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Voor welk Model kies jij?

Bij Skygate Tailor Made hebben we met zorg een uitgebreide selectie van diverse deurenmodellen samengesteld, zodat je altijd de perfecte deur voor jouw situatie kunt vinden. Wat jouw stijl of voorkeur ook is, wij bieden een scala aan mogelijkheden om jouw deur geheel op maat te maken. Naast deze 16 modellen is het ook mogelijk om te kiezen voor Skygate Flow of om zelf je deur te ontwerpen

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Choose & Create

Your Skygate door

Voor welke afwerking kies jij?

Alle Skygate deuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. De luxe afwerking in elke gewenste kleur geeft de stalen binnendeuren een high-end uitstraling en maakt elke deur uniek.

Metallic

Brons | Goud | Overige kleuren

Deze metallic afwerking in brons, goud of brown heeft een egale finish en een kleine shimmer in de coating.

Naturals

Houtlook

Stalen deuren met een natuurlijke houtlook-afwerking. Een combinatie van hout en de stabiliteit van een stalen kern (SkyCore).

RAL

RAL | Zwart | Wit | Grijs

Wist je dat onze Skygate deuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren!

Edel

Brons | Messing | Koper

In het atelier worden de deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal.

LAAT JE INSPIREREN…

En er is nog veel meer mogelijk… Bekijk hieronder de voorbeelden. Of ben je op zoek naar een complete stalen wand, kijk dan hier.  Je kunt ook contact opnemen, dan bespreken we graag de mogelijkheden om de ruimte naar jouw wens in te richten.

Projecten

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM