CLASSIC VS MINIMAL

Bij Skygate bieden we twee soorten profieldiktes aan: Skygate Classic | Skygate Minimal. Bekijk hier voorbeelden van deuren en panelen met een Classic profieldikte en deuren en panelen met een Minimal profieldikte en zie zelf het verschil.

SKYGATE CLASSIC

– 55mm –

De Skygate Classic heeft een profieldikte van 55mm. Hierdoor hebben de Skygate Classic deuren een stoere en industriële uitstraling. De Skygate Classic past daarom ook perfect bij de XL uitvoeringen. Klik hieronder op de voorbeelden van verschillende glazen binnendeuren en panelen die een Classic profieldikte hebben van 55/50mm. Skygate Stalen Binnendeuren zijn beschikbaar in taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Ze geven je interieur een boost van luxe, licht en ruimte. Choose & Create your Skygate.

SKYGATE MINIMAL

– 35mm –

Naast de Skygate Classic, bieden wij ook een smaller profiel aan voor onze glazen binnendeuren. De Skygate Minimal heeft een ranker profiel met een dikte van 35/40mm. De Skygate Minimal uitvoering zorgt hierdoor voor een moderne, verfijnde look en feel. Bekijk hieronder voorbeelden van deuren en panelen die een Minimal profieldikte hebben van 35/40mm. Skygate levert high-end stalen binnendeuren van de beste kwaliteit. Deze handgemaakte deuren geven elk interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling.

SKYGATE CLASSIC

SKYGATE MINIMAL

LAAT JE INSPIREREN EN ADVISREN IN ONZE SHOWROOM

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren. Bij Skygate Stalen Binnendeuren heb je de keuze uit een aantal modellen, kleuren, profielen en verschillende soorten glas. Zo kan je helemaal naar jouw wens je eigen deur samenstellen.

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.