Koperen Binnendeuren

Ben je op zoek naar een unieke eye-catcher in jouw huis? Dan zijn koperen binnendeuren hier de perfecte oplossing voor! Tover je stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning.

Stalen Binnendeuren in het Koper

Onze Edel Koper afwerking kenmerkt zich door zijn roodbruine, oneffen finish, waarmee het interieur direct een industriële en retro-chique uitstraling krijgt. Het toevoegen van koperen details aan je interieur is een trend die niet te missen is, en onze stalen binnendeuren met koperen coating passen hier perfect bij.

Of je nu op zoek bent naar een enkele deur, dubbele deuren, schuifdeuren of een ander model, onze stalen deuren met koperen afwerking zijn beschikbaar in alle mogelijke maten en modellen. Creëer een unieke en stijlvolle look voor jouw interieur met onze prachtige koperen deuren.

De Edel Koper coating kenmerkt zich door een matte, gepatineerde finish, waardoor de deur een prachtige ‘verouderde’ uitstraling krijgt. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag hieronder eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan, en laat je inspireren door onze Edel Koper collectie.

dubbele stalen binnendeur in interieur

Edel Koper

De Skygate ‘Edel’ lijn, een stalen deur met kopercoating is een retrochique variant op de Skygate ‘Original’, de klassieke zwarte stalen binnendeur. De koperen deur coating geeft een nog luxere uitstraling aan jouw interieur.

Hieronder vind je twee prachtige binnenkijkers waarin een stalen deur met koperen afwerking is toegepast, waardoor een uniek en stijlvol element aan het interieur wordt toegevoegd. Als je op zoek bent naar een strakke deur zonder oneffenheden, raden we bijvoorbeeld de RAL Kleur Signal Brown aan.

Project Tafel van 5: Dubbele schuifdeur en taatsdeur in Edel Koper

Project Vucht: Dubbele taatsdeuren in Edel Koper

Project Amstelveen - Edel Brons - 1 - vierkant

Toepasbaar op de gehele collectie

De brons afwerking is toepasbaar op alle stalen binnendeuren in onze collectie.

Taatsdeuren

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Scheidingswanden

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Toepasbaar op elk model/design

Elk model in onze collectie kan worden uitgevoerd in de Skygate Edel Brons afwerking.

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP