ONS CONCEPT

Wat voor stalen deuren biedt Skygate aan? En hoe bepaal ik of een Skygate deur in mijn interieur past? Op deze pagina leggen we stap voor stap onze werkwijze aan je uit.

HET CONCEPT VAN SKYGATE

Skygate levert zowel vaste maten als maatwerk. De Skygate Original deuren, onze vaste maten, zijn beschikbaar in vaste maatvoeringen en één ontwerp: 4-vaks glasverdeling in de basis kleur zwart (RAL 9005). Skygate Tailor Made, de maatwerk deuren, zijn aan te passen in maatvoering, kleur, vakverdeling en profiel.

De Skygate deuren en panelen zijn standaard in iedere RAL kleur leverbaar. Optioneel kunnen we tegen een meerprijs de deuren in een Metallic of Edel: Koper | Brons | Messing afwerking laten leveren. Tot slot heb je naast het standaard helder glas nog de keuze uit een andere type glas (satijn, grijs getint, bruin getint of canale- /figuurglas). De levertijd is ca. 12 weken.

HOOGTES

Skygate Original hoogte: 2315mm – 2578mm – 3000mm. Hou rekening met deze sparingsmaat!

BREEDTES

Skygate Original breedte: 750mm, 930mm & 1200mm. Panelen ook in 459mm.

BASISONTWERP

Skygate Original heeft een 4-vlaks glasverdeling en basiskleur zwart
(RAL 9005).

KLEUREN

Elke andere RAL kleur of Edel bewerking: Brons | Messing | Koper 

TYPES GLAS

Keuze uit verschillende soorten glas: Helder | Melk | Smoke | Brons

DE SKYGATE WERKWIJZE

STAP – VOOR – STAP

Ben jij overtuigd van de voordelen en uitstraling van een stalen binnendeur van Skygate? Leuk! Maar hoe nu verder? Er zijn een aantal zaken waar je over na moet denken. We leggen onze Skygate werkwijze graag in 5 eenvoudige stappen aan je uit.

STAP 1

WAT IS JOUW SITUATIE?

Skygate deuren worden geproduceerd in een aantal gangbare hoogte- en breedtematen, zodat ze goed toe te passen zijn op zowel nieuwbouw als renovatie. Naast deze vaste maten, de Skygate Original, leveren we ook maatwerk: Skygate Tailor Made. Hierdoor bieden wij onze klanten zowel betaalbaarheid als maximale creatieve vrijheid.

SITUATIE 1: NIEUWBOUW

Ben je nog in de ontwerpfase van jouw nieuwe huis of moet het nog worden opgeleverd? Neem onze deuren mee in het ontwerp met onze ontwerptekeningen. Of attendeer je architect en of aannemer dat deze te downloaden zijn op onze website.

SITUATIE 2: VERBOUW

In het geval van een renovatie of verbouwing worden er vaak toch al aanpassingen gedaan aan de indeling en/ of muur. Daarbij, als je een stalen taatsdeur wil moet sowieso het bestaande kozijn eruit. Hou dan meteen rekening met de sparing van een Skygate deur.

Project Eendrachtsplein Rotterdam
Skygate Modellen

STAP 2

AFMETINGEN BEPALEN

De volgende stap is het bepalen van de afmetingen van de deuropening. Dit noemen wij de sparingsmaat/uitsparing. Oftewel, het gat van de muur waar de stalen deur of wand in moet komen, rekening houdend met een afgewerkte vloer en muur. Wanneer een deur op onze website 2315 x 930mm als afmeting heeft, dan is dit de maat van het gat in de muur. Wij leveren de deur passend voor een gat van precies 231,5 x 93cm.

De Skygate Original deuren komen in de volgende vaste sparingsmaten:

 • Hoogte-maten: 2315mm | 2578mm | 3000mm
 • Breedte-maten
  • Deuren: 750mm | 930mm | 1200mm
  • Vaste panelen: 459mm | 738mm | 918mm | 1188mm

OVEREENKOMENDE SPARINGSMAAT

Komen de afmetingen van onze stalen deuren overeen met jouw situatie thuis? Ga dan naar stap 3.

AFWIJKENDE SPARINGSMAAT

Wijken jouw maten af van de sparingsmaten van de Skygate Original? Met Skygate Tailor Made kunnen onze deuren in elke gewenste maat geleverd worden. Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag hier jouw offerte aan.

STAP 3

OFFERTE AANVRAGEN

Om een passende offerte te kunnen maken willen wij graag weten naar wat voor stalen deuren en/of wand jij op zoek bent. 

Met behulp van ons handige offerte formulier vul je stap voor stap onderstaande wensen in, waarna je binnen enkele dagen een prijsindicatie van jouw keuzes in een vrijblijvende offerte op een rij worden gezet.

 1. Model: Gaat je voorkeur uit naar een taatsdeur of schuifdeur?
 2. Type: een enkele of dubbele deur?
 3. Aantal zijpanelen: Hoeveel zijpanelen zou je eventueel willen toevoegen?
 4. Kleur deur: Wens je een andere kleur dan het zwart van staal?
  1. Skygate Edel: Brons | Messing | Koper
  2. Skygate Davinci: elke gewenste (metallic) RAL-kleur
 5. Kleur glas: Wil je lichtinval behouden, maar meer privacy creëren? Kies voor een andere kleur glas in de deuren.

Twijfel je of heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij samen de beste oplossing voor in jouw huis kunnen doorspreken.

Skygate offerte aanvragen stalen deuren
Skygate Detail Stalen Deur

STAP 4

PRODUCTIE

Na het indienen van jouw offerte aanvraag ontvang je van ons een vrijblijvende offerte van jou bestelde stalen deur of pui per mail. Na akkoord ontvang je van ons een factuur voor de aanbetaling. Wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen starten wij de productie van jouw stalen deur.

STAP 5

LEVERING & MONTAGE

De levertijd bedraagt ca. 12 weken. Je ontvangt bij de bestelling de overeengekomen verwachte leverweek. Zodra jouw bestelling gereed is, nemen we contact op om een exacte leverdatum & tijd in te plannen.

Iedere ervaren doe-het-zelver of vakman zou onze deuren zelf moeten kunnen monteren met behulp van onze handleiding & installatie video. Zijn er toch nog vragen? Wij adviseren je graag. Laat het ons weten via telefoon of e-mail waar je mee van dienst kunnen zijn.

Skygate Montage Stalen Deur