Werkwijze

Wat voor stalen deuren biedt Skygate aan? En hoe bepaal ik of een Skygate deur in mijn interieur past? Op deze pagina leggen we stap voor stap onze werkwijze aan je uit.

Skygate for life

Exclusief, hoogwaardig design dat zich aanpast aan ieder interieur. Skygate is het toonaangevende merk voor stalen binnendeuren, geliefd bij zowel particuliere als zakelijke klanten die streven naar luxe, ruimte en natuurlijk licht in hun huis of kantoor. Skygate, gevestigd in Naarden, heeft gedurende vele jaren stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen geleverd aan tevreden klanten.

Onze deuren worden op maat gemaakt met uiterste precisie door ervaren vakmensen, wat tot uiting komt in de verfijnde afwerking en uitstraling.

Wanneer je kiest voor kwaliteit en authentieke stalen binnendeuren, kies je voor Skygate. Onze stalen deuren worden op maat vervaardigd, passend bij jouw persoonlijke stijl. Ze zijn verkrijgbaar in talloze vormen en kleuren, zodat je levenslang kunt genieten van een duurzame, hoogwaardige stalen deur die naadloos in jouw interieur past.

Innovatie en het leveren van stalen deuren van buitengewone kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in onze missie.

De Skygate Werkwijze

Stap - Voor - Stap

Ben jij overtuigd van de voordelen en uitstraling van een stalen binnendeur van Skygate? Leuk! Maar hoe nu verder? Er zijn een aantal zaken waar je over na moet denken. We leggen onze Skygate werkwijze graag in 4 eenvoudige stappen aan je uit.

Stap 1

Wat zijn jouw wensen?

hIn de eerste fase staat jouw persoonlijke voorkeur centraal. Overweeg welk type deur en/of scheidingswand het beste bij jouw wensen past (schuifdeuren of taatsdeuren). Moet het een enkele deur zijn of dubbele deuren? Wil je zijpanelen toevoegen of niet? Dit zijn essentiële overwegingen om te maken. Daarnaast is het belangrijk om antwoord te geven op de volgende vragen:

 • Wat zullen de afmetingen van de deur(en) en/of scheidingswand(en) zijn?
 • Welke vlakverdeling wens je? Welk Skygate model of een eigen ontwerp?
 • Welke afwerking (kleur) wens je? RAL kleur, Skygate Metalic (Brons, Brown, Goud), Skygate Edel (messing, koper of brons) en houtlook bewerking.
 • Welk profiel (Skygate Classic of Skygate Minimal)
 • Wil je lichtinval behouden, maar de doorkijk beperken? Welk soort glas : helder, melk , bruin, rook of figuurglas)

Neem dan gerust contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor in jouw huis.

Stap 2

Offerte Aanvraag

Bij het indienen van je offerteaanvraag heb je de mogelijkheid om je wensen en ideeën kenbaar te maken. Bijna alles is haalbaar! Gebaseerd op jouw voorkeuren en gedachten, zoals besproken in stap 1, zullen wij een offerte op maat voor je opstellen voor jouw unieke stalen deur of scheidingswand.

Klik hier om je offerte aan te vragen

  Twijfel je of heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij samen de beste oplossing voor in jouw huis kunnen doorspreken.

  Stap 3

  Opdracht & Inmeten

  Als je de offerte akkoord hebt gegeven komen we langs om de sparingsmaat (gaat in de muur) op te meten zodat wij de stalen deur of scheidingswand tot op de mm nauwkeurig kunnen produceren.

  De sparingen zijn gereed wanneer;

  • Alle maatbepalende lagen zoals de vloer, de wanden en het plafond volledig afgewerkt zijn.
  • Deze haaks en waterpas afgewerkt zijn.

  Stap 4

  Montage

  Zodra de installatiedatum of leveringsdatum is vastgesteld, zullen wij persoonlijk contact met je opnemen om de montage te plannen.

  Ons deskundige installatieteam zal vervolgens met uiterste precisie de stalen deur op jouw locatie monteren.