Op zoek naar een stalen binnendeur? 10 kenmerken waaraan je kwaliteit herkent!

Stalen binnendeuren worden steeds populairder, maar het aanbod verschilt enorm in kwaliteit. Maar hoe herken je de kwaliteit van stalen binnendeuren? In deze blog vertellen we waar je op moet letten bij de aanschaf van echt stalen binnendeur van goede kwaliteit. Als je jouw interieur een boost van licht en ruimte wilt geven, is het goed om te weten hoe je betaalbare kwaliteit herkent.

Veel mensen denken dat stalen binnendeuren vanwege het prijskaartje voor hen niet haalbaar zijn. Daardoor laten ze zich soms verleiden door ‘staal look deuren’ als alternatief. Deuren van zwart geanodiseerd aluminium of hout met smalle stijlen. Hierdoor missen ze de voordelen die aan echt staal verbonden zijn zoals kracht & duurzaamheid, goede akoestische en thermische isolatie en grote brandwerendheid. En het allerbelangrijkste: blijvend design met een uitstraling waar je nooit op uitgekeken raakt.

 

10 onderscheidende kernmerken van stalen binnendeuren en panelen van goede kwaliteit:

  1. Echt staal
  2. Handgemaakt
  3. Het stalen frame is gelast, hier komt de kracht uit (niet uit het glas)
  4. Gladde afwerking zonder zichtbare lasnaden
  5. Strakke poedercoating
  6. Meerdere glasplaten
  7. Hoogwaardige scharnieren
  8. Geen verlijming van de glaslatten of vakverdeling
  9. 7 mm veiligheidsglas
  10. Fraai design dat een leven lang meegaat, kloppend tot in het kleinste detail

 

Luxe, licht en ruimte

Onderscheidend design van topkwaliteit, voor een betaalbare prijs. Dat is Skygate. Het favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die bewust in het leven staan en thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte. Dit in Naarden gevestigde bedrijf levert al jarenlang betaalbare stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & interieurspecialisten. Een overzichtelijk assortiment volgens het ‘vaste maten, lage prijzen’-principe: door niet de deur, maar de opening op maat te maken bespaar je de helft op de prijs. Meer weten? Bezoek de showroom op afspraak of doe inspiratie op bij een Skygate Spot in de buurt.

Skygate Detailfoto Stalen Entreedeur
Stalen deur - Vlakke kant