De Voordelen van Skygate

Met alle verschillende stalen, aluminium of metalen deuren op de markt vertellen we je graag wat Skygate onderscheidt van de andere aanbieders. Lees hieronder verder.

Over Skygate

Skygate is een Nederlands bedrijf gevestigd met kantoor & showroom in Naarden en levert stalen binnendeuren aan bedrijven en particulieren. Het bedrijf is opgezet door een jong echtpaar, ondernemers in hart en nieren met een passie voor de woonindustrie.

In de afgelopen jaren heeft Skygate veel ervaring opgedaan met het aanbieden van stalen deuren in maatwerk. Een stalen binnendeur is een absolute eye-catcher in ieder interieur en geeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan elke ruimte. Wij leveren stalen binnendeuren van de beste kwaliteit. En dat is dan ook de reden dat verschillende specialisten en ambassadeurs een samenwerking met ons zijn aangegaan.

Skygate deuren zijn verkrijgbaar als stalen taatsdeuren, schuifdeuren, vaste panelen en kunnen eindeloos gecombineerd worden om tot stalen pui of vaste wand om zo in iedere ruimte indutriele look te creëren. De zogenoemde stalen taatsdeuren worden gekenmerkt door hun gebruiksvriendelijke werking. Ze openen naar binnen en naar buiten, wat erg praktisch is bij het in- en uitlopen van de ruimte. Dankzij de hoogwaardige taatsscharnieren vallen de deuren bovendien vanzelf in gesloten positie dicht. De deuren zijn voorzien van 6 mm veiligheidsglas en kunnen naar wens afgewerkt worden, Skygate Edel (brons, messing, koper), Skygate Metallic (brons, brown, goud), RAL kleuren en sinds 2023 ook in hout-afwerking. Alle deuren zijn eenvoudig te plaatsen zelfs als je geen klusser bent

Innovatie en Hoogwaardige Kwaliteit

 Innoveren en het leveren van zeer hoge kwaliteit en duurzame stalen deuren zijn de belangrijkste speerpunten van onze organisatie.

  • 2017 Skygate introduceert als eerste de betaalbare stalen binnendeur op de VT Wonen Beurs.
  • 2018 Skygate introduceert als eerste in Nederland de retro- chique variant op de stalen binnendeur – Skygate Edel: stalen binnendeuren met hoge kwaliteit brons-coating. Ook verkrijgbaar in handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons, Messing of Koper
  • 2019 Skygate Introduceert de Metallic lijn van Skygate – metallic Lijn. Lees hier het verschil tussen Skygate edel brons en Skygate Metallic brons.
  • 2021 Choose and Create your Skygate. Introductie van 16 nieuwe modellen en eigen design.
  • 2023 Skygate introduceert Skygate Flow
    Het ontwerp grijpt terug naar de stijlvernieuwing uit de roaring twenties: organische en geometrische vormen die allure en zachtheid in het interieur brengen
  • 2023: Skygate introduceert Skygate Naturals: duurzame stalen deuren met houtafwerking
    Een grensverleggende innovatie: Skygate Naturals, een technologie die stalen deuren voorziet van een natuurlijke houtafwerking.

 

Lees hieronder alle kwaliteitskenmerken van een stalen binnendeur van Skygate.

;

ECHT STAAL

Waarom wij voor echt staal kiezen in plaats van aluminium, is omdat het vele malen sterker en milieubewuster is. Het is recyclebaar en werkt als isolatie.

;

GELAST FRAME

Doordat de vakverdeling van het stalen frame is gelast in plaats van verlijmd, verkijgt de deur stijfheid en dus kracht.

;

VEILIGHEIDSGLAS

Een Skygate deur bestaat uit verschillende losse glasplaten van 6mm dik veiligheidsglas. Het is dus niet 1 glasplaat, wat maakt dat de deur de kracht uit het staal haalt, niet uit het glas.

:

STRAKKE AFWERKING

De lasnaden worden glad geslepen en dit zorgt samen met de strakke poedercoating dat de stalen deur één geheel wordt.

:

ARGENTA SCHARNIEREN

De hoogwaardige scharnieren met soft-close mechanisme laten stalen taatsdeuren gemakkelijk 90 graden beide kanten op draaien.