Algemene vragen

Hoe kan Skygate soms wel 50% voordeliger zijn?

Skygates worden geproduceerd in een aantal gangbare standaardmaten. Hiermee besparen we aanzienlijk op productietijd, dus geld.

Gebruiken jullie goedkopere materialen?

Integendeel! Onze deuren worden handgemaakt uit eersteklas staal, 7mm veiligheidsglas en afgewerkt met een keiharde, matzwarte poedercoating en hoogwaardige Argenta-scharnieren.

Kan ik de deuren ook ergens anders bekijken dan in jullie showroom?
Ja, we hebben een aantal dealers in het land en werken hard aan uitbreiding. Kijk hier voor een adres bij jou in de buurt.
Bezorgen jullie aan huis?

Jazeker, we brengen de Skygates graag en veilig bij je thuis.

Transportkosten (maximaal 3 items) voor Nederland bedragen € 99,-. Per extra item komt daar € 30,- bij.

Voor Vlaanderen bedragen deze kosten respectievelijk € 149,- en € 45,-, en voor Wallonië € 175,- en € 58,-.

Alle bedragen inclusief BTW.

Kan ik mijn deuren ook zelf ophalen?

Je kunt bezorgkosten besparen door je deur zelf op te halen bij ons. We brengen hiervoor een kleine vergoeding in rekening van €25. Let op dat de deuren op hun kant moeten worden vervoerd, om doorbuigen te voorkomen. Zorg dus voor passend vervoer.

Waar komt Skygate vandaan?
Ondanks de Engels klinkende naam is Skygate een oer-Nederlands merk. We hebben een eigen showroom in Naarden, waar we je natuurlijk van harte welkom heten 🙂 Klik hier om een afspraak te maken.
Leveren jullie ook aan aannemers, architecten en projectontwikkelaars?
Jazeker. Wij hebben speciale oplossingen voor de professionele markt. Klik hier voor meer informatie.

Technische vragen

Wat is een taatsdeur?

Dat is een deur zonder kozijn, die draait om zgn. taatsscharnieren. Dit zijn een soort pennen aan de boven- en onderkant van de deur. De deur opent naar beide kanten en je kunt de draaiweerstand eenvoudig instellen. Én het ziet er strak uit natuurlijk 🙂

Skygates komen in standaardmaten. Passen ze dan wel in mijn huis?
Meestal wel, omdat we de afmetingen van het Bouwbesluit aanhouden. Heb je een afwijkende deuropening? Dan is het eenvoudiger en goedkoper om deze zgn. sparingsmaat aan te passen aan je deur, dan andersom.
Wat is een sparingsmaat?

Dat komt van “uitsparing”, oftewel de deuropening die de deur of combinatie nodig heeft. De sparingsmaat moet exact kloppen voor een goede montage. De maten van alle deuren en panelen staan in de handleiding op deze site.

Installeren jullie ook?

Nee, onze deuren worden kant en klaar bij je thuisbezorgd, en zijn eenvoudig te installeren door de vakman of handige doe-het-zelver. Er zit een duidelijke handleiding bij en je kunt het installatiefilmpje bekijken op onze site. Natuurlijk kun je ons altijd mailen of bellen voor antwoord op al je vragen.

Kennen jullie misschien een aannemer?

Wij verkopen Skygates door het hele land, dus we hebben niet één specifieke aannemer. Maar we hebben goede ervaringen met Zoofy, via wie al meerdere Skygates naar volle tevredenheid zijn geplaatst.

Kun je een Skygate-deur ook op een natuurstenen drempel monteren?

Ja, maar let op: als je een (metalen) plug in een natuurstenen drempel gebruikt bestaat er kans op splijten en dat wil je niet. Het is beter om het onderste taatsscharnier met een langere schroef door de drempel heen in de ondervloer te bevestigen. Dan is er geen enkel gevaar.
Een gat boren in natuursteen is een gespecialiseerd werkje. Elke natuursteenhandel kan je hiermee helpen.

Pin It on Pinterest

Share This