Skygate Naturals

Skygate Naturals, een technologie die stalen deuren voorziet van een natuurlijke houtafwerking.

INTRODUCING: 
SKYGATE naturals

Duurzame stalen deuren met houtafwerking

Skygate Naturals, een technologie die stalen deuren voorziet van een natuurlijke houtafwerking. Met deze techniek bouwen we voort op het succes van de Skygate Edel-lijn – stalen deuren met een brons, messing of koper afwerking. De natuurlijke deuren hebben een prachtige houtafwerking, gebaseerd op traditionele Japanse technieken als bron van duurzaam design. 

Bekijk de Skygate Naturals in onze showroom in Naarden, of scroll naar beneden voor meer inspiratie.

Warmte en charme van echt hout

In Skygate Naturals combineren we het beste van twee werelden: de natuurlijke schoonheid van hout en de stabiliteit van een massieve stalen kern (SkyCore) waardoor er geen beperking is in hoogte en breedte van de deuren en panelen. Het gebruikte nerffineer is met precisie vervaardigd om de natuurlijke houtnerf en textuur op een authentieke manier te repliceren. Zo ontstaat een product met de warmte en charme van echt hout, op basis van de kwaliteit en sterkte van staal. Een duurzaam product, dat past in elk duurzaam interieur.

een duurzaam design

De inspiratie van de Skygate Naturals komt voort uit traditionele Japanse technieken als bron van duurzaam design. Hierbij komen eeuwenoud vakmanschap en esthetiek samen om perfecte harmonie te bewerkstelligen. Dit met een focus op natuurlijke materialen, eenvoudige schoonheid en details, wat zorgt voor rust en sereniteit. Zo kun je met de Skygate Naturals nieuwe manieren creëren om natuur en licht in interieurs te integreren, en om eenvoudig verbinding tussen ruimtes te creëren.

verschillende soorten hout

Het gehele (maatwerk) assortiment van Skygate, waaronder ook de organische geronde Skygate Flow, is verkrijgbaar als Skygate Naturals in verschillende houtsoorten zoals donker walnoot, licht- en donker-eiken. Het uitgebreide maatwerkassortiment van Skygate, inclusief de unieke organische geronde Skygate Flow, is nu beschikbaar als Skygate Naturals. Deze prachtige collectie is vervaardigd uit diverse hoogwaardige houtsoorten, waaronder donker walnoot, licht eiken en donker eiken. 

De verscheidenheid aan beschikbare houtsoorten maakt het mogelijk om naadloos aan te sluiten bij diverse interieurstijlen, waaronder het verfijnde Scandinavisch design, het minimalistische Japandi en de rustieke esthetiek van Wabi Sabi. De natuurlijke uitstraling van Skygate Naturals voegt een tijdloze en warme sfeer toe aan elk interieur, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook een visueel aantrekkelijke aanvulling vormt op de leefruimte.

Toepasbaar op de gehele Skygate collectie

De veredeling is toepasbaar op alle stalen binnendeuren in onze collectie.

Taatsdeuren

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Puien

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP