STALEN BINNENDEUREN IN HET BRONS

– DE VERSCHILLENDE BRONZEN DEUREN VAN SKYGATE –

Nieuwsbrief Dierendag Header

Ben je opzoek naar een unieke eye-catcher in jouw huis? Dan zijn bronzen binnendeuren hier de perfecte oplossing voor! Skygate stalen binnendeuren staat bekend om de diversiteit in zowel modellen als in kleuren. Skygate biedt high-end stalen binnendeuren aan in 2 verschillende soorten afwerkingen brons. Edel Brons en Metallic Brons. Welke afwerking past het beste bij jou en wat is precies het verschil tussen deze twee soorten afwerkingen ? We leggen het uit in deze blog.

 

 

EDEL BRONS

 Onze EDEL-lijn kende je misschien al. Deze Retro Chique variant bestaat uit drie kleuren: Koper, Brons en Messing. In een kunstenaars atelier worden de stalen deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal. Omdat deze afwerking handwerk is, zit er meer tijd in en kan je deze prachtige deuren dan ook zien als een waar kunstwerk. Geen enkele deur is hierdoor hetzelfde, je hebt echt een uniek product. De Edel Brons coating heeft een matte, gepatineerde finish, waardoor het een ‘oudere’ look en feel krijgt. Vraag hier een offerte aan voor een prijsindicatie van jouw eigen unieke bronzen deuren of neem contact met ons op voor meer informatie.

Dierendag 2022 foto 3
Project Amstelveen - Edel Brons - 1 - vierkant

 

METALLIC BRONS

De bronzen binnendeur is ook beschikbaar in een Metallic afwerking, met een metallic bronzen poedercoat. In tegenstelling tot de Edel Brons, heeft deze afwerking een egale finish en daarnaast een kleine shimmer in de coating zitten. De dubbele schuifdeur met vaste panelen in het voorbeeld hiernaast is afgewerkt in de kleur ‘Metallic Bonded Bronze‘. Bekijk hier meer foto’s van dit project.

Voor een minder ‘shimmery’ bronzen finish, hebben we ook de DaVinci Metallic ‘gewoon’ Bronze.

 

LUXE, LICHT EN RUIMTE

 Onderscheidend design van topkwaliteit, voor elk interieur. Skygate is hét favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die bewust in het leven staan en thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte. Dit in Naarden gevestigde bedrijf levert al jarenlang betaalbare stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & zakelijke klanten. Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk deze dan hier.

Wil jij zelf het verschil zien tussen de twee kleuren brons? Bezoek dan onze showroom en laat je adviseren door een van onze adviseurs. 

Dierendag 2022 foto 3

Alle kleuren zijn toepasbaar op zowel onze taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Wil je de kleuren in het echt zien om ze te vergelijken? Maak dan een afspraak bij ons in de Showroom in Naarden. Heb je interesse in een van de andere kleuren van Skygate? Bekijk dan onze website voor de mogelijkheden of bekijk de kleuren eveneens in onze showroom!

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.