VERSCHILLENDE SOORTEN GLAS

– GLASS TYPES –

Naast de optie voor helder veiligheidsglas in jouw deur of paneel, biedt Skygate ook de optie voor glas met een bruine of grijze tint, mat satijn glas óf figuurglas. In deze blog lichten we de verschillende soorten glas uit.

Get inspired!

SATIJN GLAS

Satijn glas wordt soms ook melkglas of matglas genoemd. Het is een benaming voor glas wat niet helder is en waar je dus niet doorheen kan kijken. Het krijgt hierdoor een matte uitstraling. Dit is ideaal voor als je een ruimte wil creëren waar je volledige privacy wil hebben, maar waar je nog wel licht doorheen wil laten komen.

Project villa Voorschoten
Project woonhuis Dordrecht

BRUIN GETINT GLAS

Bij dit project zijn twee dubbele stalen taatsdeuren in de woonkeuken toegepast in een zwarte poedercoat met bruin getint glas om het mooi te kunnen matchen met de zwarte en bruine tinten in de keuken. Ook geeft het bronzen glas net dat beetje extra privacy, maar is het nog wel helder genoeg om doorheen te kijken.

RIB GLAS

In dit project is er een vast paneel Nº 3 tussen de speelkamer en eetkamer toegepast met rib glas. Door de smalle ribbels is het niet mogelijk door het glas te kijken, maar laat het wel genoeg licht door. Het rib glas heeft een ander effect dan ‘satijn’ glas, maar hetzelfde resultaat.

Project woonhuis Dordrecht
Project woonhuis Dordrecht

GRIJS GETINT GLAS

Grijs getint glas, ook wel smoke glas genoemd, zorgt ervoor dat de look en feel van deze zwarte stalen binnendeur net wat koeler wordt. Wil je het grijs getinte glas combineren met een andere kleur deur? De high-end stalen binnendeuren van Skygate zijn naar wens te personaliseren. Bij deze schuifpui in onze showroom is er gekozen voor een Skygate Nº 6 model.

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.