SKYGATE STALEN BINNENDEUREN

– VERSCHILLENDE GLASSOORTEN –

Skygate biedt naast het standaard helder glas, ook andere opties voor (veiligheids-)glas. Zo heb je onder andere de keuze uit grijs getint-, bruin getint- en satijn glas voor in jouw stalen binnendeur. Benieuwd welke verschillen soorten glas wij aanbieden? Lees dan snel verder.

 

 

 

 

GRIJS GETINT GLAS

Grijs getint glas, ook wel smoke glas genoemd, zorgt ervoor dat de look en feel van deze zwarte stalen binnendeur net wat koeler wordt. Wil je het grijs getinte glas combineren met een andere kleur deur? De high-end stalen binnendeuren van Skygate zijn naar wens te personaliseren. Ontdek wat er mogelijk is en vraag hier je offerte aan.

Stalen deur - Vlakke kant

 

BRUIN GETINT GLAS

Deze Skygate Friend heeft voor haar stalen Skygate taatsdeur gekozen voor Metallic Gold coating met bruin getint glas, of brons glas. Zo geef je het geheel een wat warmer effect en creëer je nét dat extra beetje privacy tussen de hal en woonkamer. Het hele project bekijken? Bekijk het hier.

Stalen deur - Vlakke kant

 

SATIJN GLAS

Satijn glas wordt soms ook melkglas of matglas genoemd. Het is een benaming voor glas wat niet helder is en waar je dus niet doorheen kan kijken. Het krijgt hierdoor een matte uitstraling. Dit is ideaal voor als je een ruimte wil creëren waar je volledige privacy wil hebben, maar waar je nog wel licht doorheen wil laten komen. Zie in het voorbeeld wat satijn glas doet met de doorkijk. Wil je het glas in het echt bekijken? Maak hier dan je showroom afspraak.

Stalen deur - Vlakke kant

 

FIGUUR GLAS

Een andere manier om privacy te creëren, maar toch volledig licht door te laten is om te kiezen voor figuurglas: canale glas of rib glas. Deze varianten zijn net wat doorzichtiger dan satijn glas en hebben een lichte of grove curve in het glas zitten. Vraag hier je offerte aan voor het canale glas, of kom het bekijken in onze showroom.

Stalen deur - Vlakke kant

 

 

 

 

LUXE, LICHT & RUIMTE

Onderscheidend design van topkwaliteit, voor elk interieur. Skygate is hét favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die bewust in het leven staan en thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte. Dit in Naarden gevestigde bedrijf levert al jarenlang betaalbare stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & zakelijke klanten.

Alle kleuren zijn toepasbaar op zowel onze taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Wil je de kleuren in het echt zien om ze te vergelijken? Maak dan een afspraak bij ons in de Showroom in Naarden.