GOUDEN BINNENDEUREN

– HET VERSCHIL TUSSEN EDEL EN DAVINCI –

 

Gouden deuren zijn helemaal in! Je bent op zoek naar een unieke eye-catcher in je woning en een gouden binnendeur lijkt hier de perfecte oplossing voor. Maar wat past er in je budget en welke afwerking past het beste bij jouw interieur en smaak? Bij Skygate hebben we high-end stalen binnendeuren in twee verschillende soorten afwerkingen goud voor in elk interieur.

De Edel – Messing en de DaVinci Metallic – Gold.

EDEL MESSING

Onze EDEL-lijn kende je misschien al. Deze Retro Chique variant bestaat uit drie kleuren: Koper, Brons en Messing. De Edel deuren zijn binnendeuren van echt staal die met de hand worden behandeld en afgewerkt in een kunstenaarsatelier. Omdat deze afwerking met de hand bewerk is zit er meer tijd in en je kan deze prachtige deuren dan ook zien als een waar kunstwerk. Geen enkele deur is hierdoor hetzelfde, je hebt echt een uniek product. Deze Edel Messing coating heeft een matte, gepatineerde finish, waardoor het een ‘oudere’ look en feel krijgt. De prijzen voor deze afwerking liggen wat hoger, door het werk wat er in zit. Voor een prijsopgave kan je hier een offerte aanvragen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

DAVINCI METALLIC GOLD

Voor een high-end stalen deur in het goud voor een vriendelijke prijs hebben we de DaVinci Metallic-lijn! Dit zijn echt stalen binnendeuren, die in plaats van een zwarte poedercoat, een DaVinci Metallic Gold poedercoat hebben! Deze deuren worden net als de zwarte deuren (en de hele DaVinci-lijn) met een egale kleur afgewerkt en hebben een kleine ‘shimmer’ in de coating zitten. Voor een meer pastel-achtige gouden finish, hebben we ook de DaVinci Metallic Champagne. Vraag hier jouw vrijblijvende offerte aan!

LUXE, LICHT & RUIMTE

Onderscheidend design van topkwaliteit, voor elk interieur. Skygate is hét favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die bewust in het leven staan en thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte. Dit in Naarden gevestigde bedrijf levert al jarenlang betaalbare stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & zakelijke klanten.

Alle kleuren zijn toepasbaar op zowel onze taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Wil je de kleuren in het echt zien om ze te vergelijken? Maak dan een afspraak bij ons in de Showroom in Naarden.

Skygate Detailfoto Stalen Entreedeur
Stalen deur - Vlakke kant