GOUDEN DEUREN IN 5 VERSCHILLENDE INTERIEURS

– 5 VERSCHILLENDE INTERIEURS MET GOUDEN DEUREN –

Nieuwsbrief Dierendag Header

In deze blog nemen we je mee in vijf prachtige interieurs met één opvallend terugkerend element: stalen binnendeuren van Skygate in een schitterende gouden afwerking. Gouden deuren zijn namelijk helemaal in!

Deze deuren voegen niet alleen een vleugje elegantie en luxe toe aan deze interieurs, maar creëren ook een unieke ambiance en een gevoel van ruimtelijkheid. Een gouden deur lijkt de perfecte oplossing wanneer jij op zoek bent naar een echte eye-catcher voor jouw interieur. Bij Skygate hebben we high-end stalen binnendeuren in twee verschillende soorten afwerkingen goud voor in elk interieur: de Edel – Messing en de Metallic – Gold.

Bekijk onderstaande projecten om geïnspireerd te raken en nieuwe ideeën op te doen voor je eigen interieurproject. Laat je inspireren!

KLASSIEK EN TIJDLOOS INTERIEUR

Bij dit project is een stalen deur tussen de hal en woonkamer toegepast in een metallic gouden poedercoat met bruin getint glas voor net dat extra beetje privacy. Ook geeft het bronzen glas in combinatie met de gouden deur een warmere look and feel aan het geheel.

Daarnaast is er gebruik gemaakt van Skygate model Nº4, een 4-vaks glasverdeling, met het Skygate Classic profiel.

Jouw eigen ideale stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan. Wil je liever een andere kleur voor jouw binnendeur? De binnendeuren van Skygate zijn in elke kleur toepasbaar.

Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 3

STALEN DEUREN GEBOUWD IN MONUMENTALE EN-SUITE

Vroeger zag je stalen schuifdeuren alleen in industriële omgevingen, maar tegenwoordig zie je ze ook binnenshuis, zoals in dit interieur in Dordrecht. Bijvoorbeeld als tussendeur voor een kamer ensuite. De stalen frames en het grote oppervlakte aan glas, scheppen sfeer en ruimte.

Met een stalen schuifdeur van Skygate geniet je bovendien van tijdloos design dat een leven lang meegaat. 

WARM MODERN INTERIEUR MET GOUDEN PANEEL

Stalen wandpanelen, ook wel zijlichten, zitten vast aan de muur. Ze kunnen gecombineerd worden met zowel schuifdeuren als met stalen taatsdeuren, zoals in dit project is toegepast.

Daarnaast kunnen stalen panelen ook zonder de deuren worden geplaatst om bijvoorbeeld een complete scheidingswand te creëren. In de kleur goud zorgt het paneel voor een extra luxe uitstraling!

 

Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 3

GOUDEN DEUR MET HALF VAST PANEEL

In dit interieur werd gekozen om een enkele, gouden taatsdeur te plaatsen tussen de keuken en de woonkamer in. Daarnaast werd er een half vast paneel geplaatst, om extra zijlicht te creëren. De gouden kleur van de stalen binnendeur maakt het luxe interieur helemaal af en vormt daarmee een échte eye-catcher in dit interieur. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op, of vraag een offerte aan via de onderstaande knop.

GOUDEN DEUREN IN LUXE INTERIEUR

In dit interieur werden diverse gouden deuren van Skygate geplaatst. Het betreft het populaire model Nº2. Deze Skygate Tailor Made binnendeuren hebben een 2-vlakverdeling, wat maakt dat ze perfect passen in een interieur waar veel licht gewenst is.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de verschillende modellen van Skygate stalen binnendeuren? Kijk dan hier.  

 

Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 3

Ben je geïnspireerd geraakt door bovenstaande prachtige interieurs met goudkleurige stalen binnendeuren? Bij Skygate Stalen Binnendeuren begrijpen we dat jouw interieur uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakt advies om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Neem daarom gerust contact met ons op voor deskundig advies, of breng een bezoek aan onze showroom om de verschillende gouden kleuren in het echt te ervaren.

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.