SKYGATE INTRODUCEERT:

– SKYGATE MINIMAL –

 

Na begin dit jaar onze Skygate Tailor Made-lijn te hebben geïntroduceerd met maatwerk deuren, hebben we ons assortiment nu nog verder uitgebreid en bieden we, naast de Skygate Classic (55mm zichtzijde), de Skygate Minimal aan. Deze stalen deuren zijn van echte Skygate kwaliteit met een rank profiel (35mm zichtzijde).

SKYGATE MINIMAL 1

 

RANKE STALEN PROFIELEN

 

Skygate biedt vanaf nu ook high-end stalen binnendeuren aan in een rank profiel: Skygate Minimal. De Skygate Minimal heeft een profieldikte van 35mm in vergelijking tot de Skygate Classic dat een dikte heeft van 55mm. Voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment, neem contact met ons op.

Skygate Minimal 2

 

BESCHIKBAAR IN ELKE KLEUR

 

De Skygate Minimal is beschikbaar in elke kleur. De stalen deuren die op de foto afgebeeld zijn afgewerkt in de kleur: Metallic Bonded Bronze. Naast onze eigen Metallic-lijn zijn de deuren ook beschikbaar in elke RAL-kleur of in de gepatineerde EDEL-lijn. Voor een offerte kan je hier je gegevens achterlaten.

SKYGATE MINIMAL 1

 

VERSCHILLENDE VLAKVERDELINGEN

 

Kom de Skygate Minimal in het echt bekijken in onze showroom in Naarden. Naast het nieuwe, ranke profiel kan je bij ons ook kiezen uit verschillende soorten vlakverdelingen.

Benieuwd wat Skygate voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij ons in de showroom en samen bespreken we de mogelijkheden..

Stalen deur - Vlakke kant

LUXE, LICHT & RUIMTE

 

Onderscheidend design van topkwaliteit, voor elk interieur. Skygate is hét favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die bewust in het leven staan en thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte. Dit in Naarden gevestigde bedrijf levert al jarenlang betaalbare stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & zakelijke klanten. Bekijk hier referentie projecten en reviews van tevreden klanten.