PUIEN

Skygate taatsdeuren en schuifdeuren kun je eindeloos combineren met vaste panelen tot een complete glazen wand in de kamer en suite of tussen de keuken en eetkamer.

STALEN WANDEN
MET OF ZONDER TAATS- OF SCHUIFDEUR

Een stalen wand sluit een ruimte op een sierlijke manier af zonder verlies van gevoel voor ruimte of lichtinval in de woning. Naast het feit dat de wand een afschermende functie heeft, fungeert de wand als een sieraad voor de woning. We zien we veel stalen puien, waarin een taatsdeur is verwerkt, bij nieuwbouw of renovatie, met een apart gedeelte voor een  kantoor, speel- of fitnessruimte. Ook populair is zo’n glazen wand van staal als room divider bij het verdelen van een grote ruimte om een kantoor of een vergaderkamer af te scheiden.

STALEN PUIEN

Een stalen pui is een combinatie van onze stalen taatsdeuren met zijpanelen, of een combinatie van zijlichten. Deze vaste panelen van Skygate, 459 of 918mm breed, worden in dezelfde hoge kwaliteit geleverd zonder scharnieren en handgrepen. Steeds met hetzelfde design: stalen profielen die grote vlakken glas omlijsten. Door de zijlichten te combineren met taatsdeuren of schuifdeuren, geef je je afscheiding een extra ruimtelijke aanblik. 

SkyGate-combinatie_1848

Enkele taatsdeur met smalle zijpanelen – 1848mm (b)

€3,097.00 incl. BTW

Skygate – Kantoorpand Bergen op Zoom (8)

Enkele taatsdeur met brede zijpanelen – 2766mm (b)

€3,197.00 incl. BTW

SkyGate-combinatie_2777

Dubbele taatsdeur met smalle zijpanelen – 2777mm (b)

€4,296.00 incl. BTW

SkyGate-combinatie_3695

Dubbele taatsdeur met brede zijpanelen – 3695mm (b)

€4,396.00 incl. BTW

SCHUIFPUIEN

Steeds vaker kiezen mensen voor glazen schuifpuien in plaats van een glazen wand met taatsdeuren. Beide opties zijn ideaal om een ruimte in tweeën te delen terwijl het optisch toch één grote ruimte blijft. Maar met een wand met glazen schuifdeuren bespaar je de ruimte die taatsdeuren nodig hebben om te draaien.

Een stalen schuifwand met glas is allereerst prima geschikt om een eetkamer met open keuken af te scheiden van het zitgedeelte. Daarnaast wordt een stalen schuifpui wordt ook steeds vaker toegepast voor een traditionele ensuite kamer. Decennia lang werden alle tussenwanden en klassieke schuifdeuren afgebroken om zo groot mogelijke ruimtes te creëren, gaan we met glazen schuifdeuren gaan terug naar de knusse en praktische kamer ‘en suite’.

De moderne techniek voorziet de stalen schuifdeuren met glas van een ‘soft close’ systeem. Gegarandeerd geruisloos en gemakkelijk glijdend en veilig gesloten en geopend kan worden.

Skygate – Kantoorpand Bergen op Zoom (8)

Dubbele schuifdeur met smalle zijpanelen – 2777mm (b)

€3,996.00 incl. BTW

Skygate showroom Naarden

ROOM DIVIDERS

Room dividers zijn op dit moment een grote trend. Bij een room divider denken we vaak nog aan het oude houten kamerscherm of een vouwwand. Een nieuwe soort room divider is de stalen wand, waarbij stalen panelen worden gecombineerd tot complete glazend wand. Dit is zo populair omdat we steeds meer open ruimtes zien in huizen. Een open ruimte is mooi, maar kan ook lawaaierig zijn. Mensen kiezen er daarom voor om de functionele ruimtes zoals woonkamer en keuken of eetkamer toch een beetje af te schermen. Voor meer privacy en een huiselijk gevoel

LAAT JE INSPIREREN…

En er is nog veel meer mogelijk, bekijk hieronder de voorbeelden. Of neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden om de ruimte naar jouw wens in te richten.

OFFERTE AANVRAGEN

LET OP! Al onze deuren komen in 3 verschillende hoogtes: 2315mm – 2578mm – 3000mm.

Heb je een afwijkende hoogte? Dan is het eenvoudiger en goedkoper om deze zgn. sparingsmaat aan te passen aan je deur, dan andersom. Hoe je dit doet is terug te lezen bij het Installatie & Montage. Of neem contact op, dan loodsen we je er doorheen.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM

Pin It on Pinterest

Share This