Stalen binnendeuren en panelen

Skygate-deuren en panelen kun je eindeloos combineren. Van stijlvolle ingang tot complete glaswand, alle elementen vormen altijd een prachtig geheel met de rest van je interieur.

BETAALBARE TOPKWALITEIT

Alle Skygate deuren en panelen zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. Een keiharde, matzwarte poedercoat-laag geeft ze een luxe uitstraling en maakt ze krasvast en gemakkelijk in het onderhoud. Door het 7mm dikke veiligheidsglas kunnen ze tegen een stootje.

DRAAIDEUREN

PANELEN

COMBINATIES

SCHUIFPANELEN

DRAAI- OF TAATSDEUREN

Deze deuren hebben een hoogwaardig taatsscharnier aan de boven- en onderkant. Er is hierdoor geen kozijn wat zorgt voor een superstrakke uitstraling. De deur draait naar twee kanten open, en je kunt de weerstand eenvoudig zelf instellen. Ideaal met kinderen en huisdieren!

VASTE PANELEN

De vaste panelen zijn taatsdeuren zonder scharnieren en handgrepen. Ze komen in twee breedtes waardoor ze op diverse manieren zijn te combineren met de draaideuren. Erg populair is de deur met vast zijpaneel. Dit geeft een bijzonder accent aan je entree met extra veel lichtinval.

COMBINATIES

Een paar voorbeelden van de mogelijkheden. Van brede entree tot aan een complete glazen wand, alle elementen vormen een perfecte eenheid.

SCHUIFPANELEN

Skygate schuifpanelen kun je ophangen. Er zijn diverse railsystemen, en wij werken op dit gebied samen met GYZS. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag je ruimte in te richten.