FABULOUS DETAILS

– 9 KENMERKEN WAARAAN JIJ EEN STALEN DEUR VAN HOGE KWALITEIT KUNT HERKENNEN –

Nieuwsbrief Dierendag Header

Er zijn op dit moment zoveel aanbieders van stalen deuren. Maar waar moet je op letten als je een stalen deur van goede kwaliteit wilt kopen? Wij vertellen het in deze blog.

Stalen binnendeuren worden steeds populairder, maar het aanbod verschilt enorm in kwaliteit. Als jij jouw interieur een boost van licht en ruimte wilt geven, is het goed om te weten hoe je betaalbare kwaliteit herkent. In deze blog vertellen we waar je op moet letten bij de aanschaf van echt stalen binnendeur. Veel mensen denken dat stalen binnendeuren vanwege het prijskaartje voor hen niet haalbaar zijn. Daardoor laten ze zich soms verleiden door ‘staal look deuren’ als alternatief. Deze alternatieve deuren zijn gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium of hout met smalle stijlen. Hierdoor missen de deuren de voordelen die aan echt staal verbonden zijn. En het allerbelangrijkste: blijvend design met een uitstraling waar je nooit op uitgekeken raakt.

Wij delen 9 kenmerken met je waaraan je kwaliteit herkent.

 

 

1. DE DEUR IS GEMAAKT VAN ECHT STAAL

(EN NIET VAN ALUMINUM)

Deuren zijn allesbepalend voor de uitstraling van je huis. Kies je voor echt staal, aluminium of hout? Echt staal is sterker dan aluminium en nog veel sterker dan hout. Bovendien kan met massief stalen strippen een strak en rank profiel gecreëerd worden. Met strakke lijnen en grote glasvlakken, en dat doet veel goeds voor het licht en de sfeer in een ruimte. Als dit je aanspreekt, dan is Skygate de meest voor de hand liggende keuze. Skygate-deuren zijn namelijk handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal.

Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 1

 

2. DE DEUR IS HANDGEMAAKT

Bij Skygate maken we handgemaakte stalen binnendeuren betaalbaar, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Doordat onze deuren handgemaakt zijn, is elke binnendeur uniek en met veel liefde gemaakt. Een handgemaakte stalen deur kan een hoger kwaliteitsniveau hebben dan een machinegemaakte deur, omdat er meer aandacht besteed wordt aan details en afwerking. Wanneer een deur handgemaakt is, kan de maker de deur op maat maken, waardoor er minder ruimte is voor fouten en oneffenheden.

 

3. HET STALEN FRAME IS GELAST

Doordat het stralen frame is gelast, gaat een deur levenslang mee. Het lassen van een stalen frame bij een stalen binnendeur kan de kwaliteit verhogen door de sterkte en stabiliteit van de deur te verbeteren. Wanneer een stalen frame gelast wordt aan een stalen binnendeur, worden de onderdelen van het frame en de deur fysiek aan elkaar verbonden. Dit creëert een stevige constructie waarbij de deur niet alleen sterk blijft, maar ook minder kans heeft om te vervormen of te buigen. Bovendien kan het lassen van een stalen frame ook bijdragen aan de duurzaamheid van de deur. De lasnaden zorgen ervoor dat er geen grote spanningen op één bepaald punt komen wat zorgt dat de deur minder snel zal gaan scheuren of breken.

Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 1

 

4. GLADDE AFWERKING MET ONZICHTBARE LASNADEN

Deuren met een gladde afwerking, zorgen ervoor dat lasnaden onzichtbaar zijn. Dit zorgt voor een mooiere uitstraling van de stalen binnendeur. Uitstraling is zeker onderdeel van kwaliteit.

It’s all in the details!

 

5. STRAKKE POEDERCOATING

De gladde afwerking wordt bekrachtigd door het gebruik van een strakke poedercoating. Een strakke poedercoating op een stalen deur kan de kwaliteit verhogen door de deur te beschermen tegen corrosie en slijtage. Bovendien kan een strakke poedercoating ook esthetisch aantrekkelijker zijn dan andere soorten verf of coating, omdat deze een gladde en professionele uitstraling geeft.

Dierendag 2022 foto 2
Dierendag 2022 foto 1

 

6. MEERDERE GLASPLATEN

Door gebruik te maken van meerdere grote glasvlakken, wordt meer licht en sfeer in de ruimte gecreëerd. Dit geeft jouw interieur een prachtige uitstraling. Daarnaast draagt het bevatten van meerdere glasplaten bij aan de kwaliteit om verschillende redenen. Wanneer er bijvoorbeeld meerdere glasplaten in de deur bevestigd zijn, zijn er minder koudebruggen waardoor de deur beter zal isoleren en minder warmteverlies zal veroorzaken. Dit kan bijdragen aan een comfortabelere leefomgeving en kan ook energiekosten besparen.

Naast het mooie design dat wordt gecreëerd door gebruik te maken van meerdere glasplaten, maakt het de deur ook veiliger. Een deur met meerdere glasplaten breekt namelijk minder snel. Als laatst zorgen meerdere glasplaten voor meer privacy omdat het moeilijker is om door de deur heen te kijken.

 

7. HOOGWAARDIGE SCHARNIEREN

Het gebruik van hoogwaardige scharnieren bij een stalen binnendeur kan de kwaliteit van de deur verhogen door verschillende redenen. Zo zal de deur dankzij deze scharnieren minder gaan wiebelen en vervormen. Ook drage hoogwaardige scharnieren bij aan de gemakkelijkheid van het gebruik van de deur.

De deur zal soepel draaien en gemakkelijk te openen of te sluiten zijn. Als laatst zorgen de scharnieren voor een mooie afwerking en dragen deze bij aan de interieurstijl van jouw woning.

Dierendag 2022 foto 2
Dierendag 2022 foto 1

 

8. FRAAI DESIGN DAT LEVENSLANG MEEGAAT, KLOPPEND TOT IN HET KLEINSTE DETAIL!

Wanneer het design van de deur aantrekkelijk is, zal dit bijdragen aan de uitstraling van de deur en aan de stijl van een kantoor of woning. Hierdoor kan de deur een mooie aanvulling zijn op de inrichting van een gebouw. Daarnaast zorgt een fraai design voor duurzaamheid, omdat de levensduur van deze deuren langer is. Ook is een deur met een fraai design vaak goed doordacht, waardoor deze makkelijker te gebruiken.

 

9. VEILIGHEIDSGLAS

Veiligheidsglas draagt bij aan de veiligheid van de deur. Veiligheidsglas is ontworpen om te breken in kleine stukjes, in plaats van in scherpe stukken, dit zorgt ervoor dat het minder gevaarlijk is wanneer de deur breekt. Dit kan bijdragen aan de veiligheid van de gebruikers van de deur en kan ook bijdragen aan de veiligheid van de omgeving.

Daarnaast is veiligheidsglas gemaakt van speciaal gehard glas dat speciaal behandeld is om het steviger te maken. Hierdoor zal de deur minder snel gaan breken of scheuren. Als laatste is veiligheidsglas vaak dubbel glas, wat zorgt voor minder warmteverlies en betere isolatie. Hierdoor kan de deur bijdragen aan een comfortabelere leefomgeving en bespaar je ook nog op de energiekosten!

Dierendag 2022 foto 2

Kortom: voldoet een deur aan bovenstaande kenmerken, dan kun je ervan op aan dat deze deur kwalitatief goed is.

En dat zijn de binnendeuren van Skygate: onderscheidend design van topkwaliteit, voor een betaalbare prijs. De binnendeuren van Skygate voldoen dan ook aan alle 10 de bovenstaande kenmerken. Dit maakt dat Skygate het favoriete merk stalen binnendeuren is, voor mensen die bewust in het leven staan en thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte.

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.