NIEUW! SKYGATE JACKETS

De nieuwste innovatie van Skygate geeft oneindige mogelijkheden voor de klassieke stalen binnendeur als stijlelement in kantoren en woningen.

SKYGATE ‘JACKETS’!

ECHTE STALEN DEUREN IN ONEINDIGE KLEUR- EN AFWERKINGSMOGELIJKHEDEN

Skygate presenteert op Design District in de van Nelle Fabriek in Rotterdam de nieuwste ontwikkeling in stalen binnendeuren en -panelen: Skygate ‘Jackets’. Deze innovatie biedt oneindige kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Van leer, velours en diverse stoffen tot carbon, noten– en andere houtsoorten, of zelfs eigen prints. Met ‘Jackets’ maakt Skygate het nu mogelijk om de stalen deuren en panelen een volledig eigen look – of in de toekomst een make-over te geven.

 

duurzaamheid icoon

DUURZAME OPLOSSING

Skygate zorgt niet alleen voor betaalbaarheid van echt staal. De ongelimiteerde flexibiliteit van deze innovatie maakt dat een Skygate deur een leven lang mee gaat.

earth-symbol-with-asia-and-oceania

OORSPRONG

De oorsprong van deze innovatie ligt in Azië, waar bouwprojecten staal verkozen boven hout met oog op aardbevingen. De bijzondere afwerking van folie-technieken (wrapping) bootste de traditionele Aziatische stijl op identieke wijze na.

configuratie icoon

ZELF SAMENSTELLEN

Vanaf september is het mogelijk een Skygate deur naar volledig eigen look te configureren, of in de toekomst een make-over te geven, op het gebied van kleur, materiaal en glassoort.

De Skygate Collectie

STOER & ELEGANT TEGELIJK

Skygate is een oer-Nederlands merk dat staat voor topkwaliteit.

Kwaliteitskenmerken Skygate deuren

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP