Skygate Team - VT Wonen Beurs

We presenteerden de Skygate Edel op de VT Wonen & Design Beurs in de RAI Amsterdam.

We waren voor de derde keer met ons team aanwezig op de bijzonder succesvolle VT Wonen & Design Beurs maar nu met een bijzondere kleur: Skygate Edel

Skygate Edel bij VT Wonen

Deze innovatie van Skygate tovert iedere klassieke stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning. Onze Skygate Edel lijn werd tijdens de Masters of LXRY 2018 aan het grote publiek gepresenteerd.

We zijn daarmee de eerste aanbieder die het mogelijk maakt om zwarte stalen deuren af te werken in het brons, messing of koper. De stalen binnendeuren worden met de hand bewerkt met een edelmetaal poedercoating door een kunstenaar. Elke deur is anders vanwege de handmatige bewerking! Met een Skygate Edel heb je dus een volledig unieke stalen deur.

Toepasbaar op de hele collectie

De veredeling is toepasbaar op elke originele zwart stalen binnendeur in onze collectie. In een kunstenaars atelier worden de stalen deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons | Messing | Koper. Bekijk de bronzen stalen deuren in onze showroom in Naarden. De stalen deur in het messing goud is te zien bij Concept Gallery Rotterdam. Of kijkh hier voor meer inspiratie.