BINNENKIJKEN BIJ: WOONHUIS AMSTELVEEN

– BRONZEN STALEN BINNENDEUREN –

Nieuwsbrief header project Burgers

Bij dit woonhuis in Amstelveen zijn er een aantal verschillende stalen deuren geplaatst in de afwerking Edel Brons in combinatie met grijs getint glas. Dit zorgt voor een retro-chique uitstraling van het interieur. Laat je inspireren door dit prachtige project!

Liever de deuren in het echt bekijken? Dat kan in onze showroom in Naarden. Plan hier alvast een advies gesprek in.

 

 

APARTE RUIMTES EN TOCH BIJ EKLAAR

Deze klanten hebben gekozen voor een combinatie van schuif- en taatsdeuren in hun kleurrijke woonkamer. “We hebben de wand verlengd met bronzen deuren die Skygate voor ons op maat maakte. Zo kunnen we allemaal bij elkaar zijn in een ruimte en kan ieder toch zijn of haar ding doen.”

Project villa Voorschoten
Project Amstelveen - Edel Brons - 1 - vierkant

 

 

SKYGATE EDEL

De Skygate Edel is een high-end stalen binnendeur met een handbewerkte finish in het brons, messing of koper. Omdat deze stalen deuren met de hand is bewerkt, is elke versie uniek. Zo maak je van jouw binnendeur een echt kunstwerk. Voor meer informatie over de Skygate Edel, klik je op de button hieronder.

 

BESPREEK JOUW WENSEN

Wil je je wensen doornemen met een van de Skygate adviseurs? Plan dan je afspraak bij ons in de showroom in Naarden en laat je inspireren. Bij Skygate Stalen Binnendeuren heb je de keuze uit een aantal modellen, kleuren, profielen en verschillende soorten glas. Zo kan je jouw stalen deur helemaal naar eigen wens samenstellen.

Project Amstelveen - Edel Brons - 2 - vierkant

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.