DRIE MOOIE BINNENKIJKERS

– EEN STALEN DEUR PAST IN ELK INTERIEUR –

Doordat we tegenwoordig meer thuis zijn is het interieur van ons huis belangrijker dan ooit. We hebben meer behoefte aan verandering en het creëren van aparte (werk)ruimtes, maar willen daarnaast wel de ruimtelijkheid en lichtinval behouden. Een glazen roomdivider met staal kan hier de perfecte oplossing voor zijn. Maar hoe zal zo’n stalen deur of pui eruit zien in jouw interieur?
 
Wij laten je met trots deze drie verschillende interieurs zien waar Skygate als echte eyecatcher aanwezig is. Deze high-end stalen binnendeuren zijn beschikbaar in een aantal vaste maten en ook in maatwerk

 

 

 

 

 

VILLA VOORSCHOTEN

Laat je inspireren door deze prachtige villa in Voorschoten. Met zulke hoge ramen is het natuurlijk mooi om al het licht dat hier binnenkomt zoveel mogelijk te behouden. Met Skygate stalen binnendeuren met glas is dit heel goed realiseerbaar. In dit project zijn verschillende combinaties Skygate Original zwarte stalen taatsdeuren en panelen gebruikt om zoveel mogelijk van het natuurlijke licht te behouden.

Project villa Voorschoten

 

WOONHUIS NOORDWIJK

Deze moderne villa in Noordwijk heeft meerdere zwarte stalen deuren van de Skygate Original collectie laten plaatsen. Van de hal naar de woonkamer is een dubbele taatsdeur geplaatst. Van de hal naar de eetkamer is een stalen entreedeur geplaatst, waarbij een enkele taatsdeur met een zijlicht is gecombineerd. Tot slot is er nog een enkele taatsdeur als tussendeur gebruikt.

Stalen deur - Vlakke kant

 

WOONHUIS DORDRECHT

Dit stijlvolle woonhuis is een project van Jerry Punt Interieurbouw en is uitgevoerd in Dordrecht. In de woning zijn meerdere dubbele stalen taatsdeuren geplaatst tussen de handgemaakte kasten. Het zwarte stalen profiel stemt goed af met de rest van de donkere tinten en kleuren in het interieur.

Project woonhuis Dordrecht

 

 

 

 

LUXE, LICHT & RUIMTE

Onderscheidend design van topkwaliteit, voor elk interieur. Skygate is hét favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die bewust in het leven staan en thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte. Dit in Naarden gevestigde bedrijf levert al jarenlang betaalbare stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & zakelijke klanten.

Alle kleuren zijn toepasbaar op zowel onze taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Wil je de kleuren in het echt zien om ze te vergelijken? Maak dan een afspraak bij ons in de Showroom in Naarden.