SKYGATE IN EXCELLENT MAGAZINE

– GET INSPIRED –

Chic, luxueus, glamour & stoer.
“Een rustige strakke basis met daarin grote gebaren. De liefde voor glamour is vertaald in de materialisering van de maatwerk elementen door de gehele woning.” – Franca de Jonge

Interieur Architect Franca de Jonge (Studio d’Esta) heeft in dit project gekozen voor een Skygate Original dubbele taatsdeur tussen de entreehal en de living, om een extra ruimtelijk gevoel te creëren.

Laat je inspireren door deze prachtige nieuwbouwvilla.

 

LICHTE ENTREE

“Dankzij de vele raampartijen is de lichtinval in de woning groot en hebben de bewoners fantastische zichten op de natuurrijke omgeving. Het ruimtelijke gevoel dat het interieur kenmerkt, begint al in de entreehal, waar een vide is gecreëerd en de nok van de woning zichtbaar is.”

Project villa Voorschoten
Project woonhuis Dordrecht

 

CHIQUE EN STOER

“Via de dubbele glazen deur kijk je uit over de living en sta je visueel in contact met de tuin en de omgeving.” Interieur architect Franca de Jonge heeft voor Skygate gekozen, omdat zij het interieur van een chic, luxueus en stoer interieur wilde voorzien.

 

SKYGATE IN JOUW INTERIEUR

Benieuwd wat een Skygate deur met jouw woning en interieur kan doen? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren. Bij Skygate Stalen Binnendeuren heb je de keuze uit een aantal modellen, kleuren, profielen en verschillende soorten glas. Zo kan je helemaal naar jouw wens je eigen deur samenstellen.

Project woonhuis Dordrecht

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.