3 VERSCHILLENDE INTERIEURS

– MET SKYGATE STALEN DEUREN –

Header nieuwsbrief september

Bij Skygate kan je je stalen deur helemaal naar je eigen smaak en wensen samenstellen. Hierdoor past een Skygate deur in ieder interieur en in elke stijl.

In deze blog worden er drie interieurs uitgelicht met verschillende woonstijlen waarin onze Skygate Stalen Binnendeuren zijn toegepast. Naast deze uitgelichte stijlen passen de stalen binnendeuren van Skygate ook prachtig in een Klassiek of Hotel Chic interieur.

Wil je weten welke Skygate deur het beste bij jou past?
Plan hier een advies gesprek in met een van onze adviseurs in onze showroom in Naarden.

 

SCANDINAVISCH CHIC

Interieur Architect Franka de Jonge heeft deze woning voorzien van een chique en luxueuze uitstraling. Mede dankzij de strakke gietvloer, de lichte, frisse kleuren en de zwarte stalen deuren met glas, ontstaat er een licht en ruimtelijk gevoel. Bekijk de rest van het project online op onze website via onderstaande button.

Project villa Voorschoten
De grote huisverbouwing - 6

 

 

WARM MODERN

In deze woning, ontworpen door Stock Dutch Design, worden organische vormen gecombineerd met strakke vormen. Dit geeft een mooi contrast aan het geheel. Daarnaast zijn er stevige accentkleuren gebruikt zoals diepblauw, roestbruin en zee-achtig groen. Deze kleuren staan mooi in contrast met de rustige kleuren van de houten vloer en de bronzen stalen pui.

 

 

RAUW WABI SABI

In dit project van BOU Living is er veel gebruikt gemaakt van rauwe materialen zoals hout en steen. De kleuren in het interieur zijn sober en aards. De stalen deuren in de Metallic Bonded Bronze afwerking zorgen ervoor dat de ruimtes mooi op elkaar aansluiten. Wil je je eigen wensen doornemen met een van de Skygate adviseurs? Plan dan je afspraak bij ons in de showroom in Naarden.

Project Amstelveen - Edel Brons - 2 - vierkant

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.