CHOOSE OR CREATE

– YOUR SKYGATE MODEL –

Skygate blijft zich ontwikkelen en innoveren. Aan het begin van 2021 hebben wij naast onze Skygate Original deuren, Skygate Tailor Made geïntroduceerd. Deze deuren zijn aan te passen in maatvoering, kleur, profieldikte en type glas en dus helemaal naar wens te personaliseren. Wel waren deze deuren altijd maar in één ontwerp beschikbaar: een 4-vaks glasverdeling.
 
Tot nu! Wij presenteren met trots onze 16 verschillende modellen.

 

 

 

 

 

CHOOSE YOUR SKYGATE MODEL

Zoals in het overzicht schema te zien is, heb je nu de keuze uit 16 verschillende modellen. Elke combinatie is mogelijk in elke kleur. De Skygate deur die hier is afgebeeld is een combinatie van Model Nº8 (taatsdeur) en Model Nº5 (vast paneel). Daarnaast zijn deze versies uitgevoerd in een Skygate Minimal profiel en afgewerkt met een Edel Brons coating. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag hieronder jouw offerte aan.

 

 

Project villa Voorschoten

 

CREATE YOUR SKYGATE MODEL

Mocht het voorkomen dat jouw gewenste stalen binnendeur niet tussen de 16 modellen zit die wij aanbieden, dan is het ook mogelijk om tegen een meerprijs een eigen ontwerp aan te leveren. In dit geval wordt jouw Skygate deur een ‘Model C’ (custom made). Ook bij een model C is het mogelijk de stalen deur in elk gewenste maatvoering, kleur, profieldikte en met elk type glas te krijgen. Bekijk alle specificaties van dit Skygate model op onze website.

Project woonhuis Dordrecht