Ferri Somogyi, ook wel bekend als Rik de Jong van RTL4’s GTST, wilde graag een Skygate deur. Dit konden we niet zomaar voorbij laten gaan en daarom mochten we de plaatsing filmen. De stalen taatsdeur werd geplaatst van de hal naar de woonkamer in zijn nieuwe woning. Ook had Ferri een magische verrassing voor ons. Benieuwd wat dat is? Bekijk hieronder de video.

Stalen klapdeuren

Deze klapdeuren hebben een hoogwaardig taatsscharnier aan de boven- en onderkant. Er is hierdoor geen kozijn wat zorgt voor een superstrakke uitstraling. Een taatsdeur draait naar twee kanten open, en je kunt de weerstand eenvoudig zelf instellen. Ideaal met kinderen en huisdieren

Past in iedere ruimte

Onze stalen klapdeuren worden met een scharnierpunt in het plafond en de vloer gemonteerd. Ze hangen ‘vrij’ in de deuropening. Daardoor klappen stalen taatsdeuren naar twee kanten open tot 90 graden. De weerstand kun je zelf instellen. Ze zijn te gebruiken als enkele tussendeur of als dubbele taatsdeur. Ideaal tussen de hal en woon- of eetkamer om de lichtinval naar de gang te behouden.