STALEN BINNENDEUREN

Alle Skygate stalen binnendeuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. Een keiharde, matzwarte poedercoat-laag geeft ze een luxe uitstraling en maakt ze gemakkelijk in het onderhoud. Door het 7mm dikke veiligheidsglas kunnen ze tegen een stootje.

BINNENDEUREN

Skygate stalen binnendeuren zijn een enorme blikvanger in elk interieur. De glazen binnendeuren geven je ruimte en licht. Letterlijk en figuurlijk. De zwarte stalen profielen zijn strak afgewerkt, en laten ze veel licht door. Zo staan stalen binnendeuren met glas garant voor een stijlvolle entree én een fraai doorkijkeffect.

Icons_Skygate_duimpie_d0aa49

TOPKWALITEIT

Handmatig gefabriceerd volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen.

Icons_Skygate_target_d0aa49

FLEXIBEL

Uitgekiend assortiment deuren en panelen die perfect bij elkaar passen.

Icons_Skygate_euro_d0aa49

SUPERSCHERP

Vaste maten, lage prijzen. Zo ben je al snel de helft voordeliger uit.

Icons_Skygate_toolset_d0aa49

SNELLE MONTAGE

Eenvoudig te plaatsen door de ervaren doe-het-zelver of vakman.

LUXE BINNENDEUREN
VOOR BETAALBARE PRIJZEN

Het geheim van onze succesformule? Dat is het tijdloos design gecombineerd met functionele meerwaarde. En natuurlijk onze slimme werkwijze volgens het ‘vaste maten, betaalbare prijzen’-principe. Daardoor kunnen we een handgemaakte zwarte stalen binnendeur voor een goede prijs leveren.

HOOGWAARDIG STAAL EN VEILIGHEIDSGLAS

We gebruiken massief staal van de hoogste kwaliteit. Dit maakt het mogelijk om grote glasvlakken toe te passen. Hiervoor gebruiken we 7mm dik veiligheidsglas. Het staal werken we af met en keiharde matzwarte poedercoating. Hierdoor ogen onze luxe binnendeuren strak, stoer en subtiel tegelijk.

SkygateStalenBinnendeuren-DetailDubbeleTaatsdeur(2)_optimized
20190511_FB-skygate modellen

STALEN BINNENDEUREN

IN VASTE MATEN

Onze standaardafmetingen zijn afgestemd op het Bouwbesluit. Grote kans dat de deur meteen past. En anders is het sowieso goedkoper om de sparingsmaat aan te passen aan je deur, dan andersom. Over de plaatsing hoef je je ook geen zorgen te maken. Onze deuren worden kant en klaar thuisbezorgd en zijn eenvoudig te installeren door een vakman of handige doe-het-zelver.

VOLOP TOEPASSINGS-MOGELIJKHEDEN

Zo hebben we  toepassing de stalen binnendeur met een deurscharnier als draaimechanisme. Een stalen taatsdeur is een deur die naar binnen en buiten kan openen. Deze leveren we ook als vaste panelen zonder scharnieren en handgrepen, bijvoorbeeld in combinatie met een draaideur. Een schuifdeur kan worden ingezet als ruimtebesparende tussendeur.

DE VOORDELEN VAN SKYGATE STALEN BINNENDEUREN

  • Tijdloos design dat zorgt voor ruimte en sfeer
  • Zwarte binnendeuren met glas zijn toepasbaar in vrijwel elk interieur
  • Glazen stalen deuren zorgen voor veel lichtinval
  • Deze tussendeur draagt bij aan een verbeterde akoestiek
  • Handgemaakt vakwerk volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen
  • Een massieve binnendeur als dit kan tegen een stootje en hebben een lange levensduur
Facebookad-caroussel_optimized

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN STALEN DEUREN?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met stalen deuren in huis en kantoorpanden. Dubbele binnendeuren, een schuifdeur, paneeldeuren, stalen taatsdeuren en combinaties. Het kan allemaal. Veel mensen denken dit onbetaalbaar is, maar bij Skygate ben je al snel de helft voordeliger uit dan bij maatwerk. Vraag hier een gratis offerte aan.

LAAT JE INSPIREREN!

Bekijk ons uitgebreide aanbod stalen binnendeuren en panelen. Of maak een afspraak om het Skygate-effect te ervaren in onze showroom. Dan zie je meteen wat er allemaal mogelijk is.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze stalen binnendeuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM