INSPIRATION TOUR

Skygate is partner van de Inspiration Tour, dat stijladvies van een topstylist of interieurarchitect biedt aan (woon)winkels, consumenten, bedrijven en merken.

InspirationTourLogoMedium

INSPIRATION TOUR

Een interieurarchitect of topstylist geeft een inspirerend advies tijdens een dag op locatie, die zo’n 45 minuten duurt. Neem een plattegrond, foto’s en een wensenlijst mee zodat de tijd goed benut wordt. Volop suggesties voor kleuren, materialen, stoffen en indelingen worden aangereikt en uitgewerkt in een interieurschets. Zo kan bekeken worden hoe de keuzes uitpakken en met elkaar combineren. Een persoonlijke ‘styleguide’ wordt er meegegeven na afloop, waarop de productstalen van de favoriete kleuren en materialen te vinden zijn. Kortom; Compleet en praktisch. Een persoonlijk interieurplan waarmee direct aan de slag gegaan kan worden!

Partners

Skygate is partner van de Inspiration Tour samen met verschillende topmerken zoals Luxaflex®, Forbo (Marmoleum en Novilon), Vadain | Else, Caparol, Moduleo, Arte, Hooked on Walls, Miele, Velux, Faber, Solidfloor en Bruynzeel Home Products.

Lees hier meer op hun website.

De Inspiration Tour is er voor iedereen en past ook bij iedereen! De Inspiration Tour stylisten maken een interieuradviesplan op maat aan huis of op locatie in verschillende speciaalzaken en showrooms, dat aansluit bij persoonlijke wensen zodat het interieur als een warme jas past. Ze letten er goed op dat uw huis niet aanvoelt als een showroom maar een eigen karakter krijgt.

tesconcept.jpg__1140x760_q85_crop-scale_subsampling-2_upscale

DE SKYGATE COLLECTIE

Onze deuren en panelen plaats je eenvoudig in de meeste deuropeningen. Kozijn eruit, afwerken en monteren maar!