INSPIRATION TOUR

Skygate is partner van de Inspiration Tour. Dat geeft stijladvies van een topstylist of interieurarchitect aan (woon)winkels, consumenten, bedrijven en merken.

InspirationTourLogoMedium

INSPIRATION TOUR

Een interieurarchitect of topstylist geeft een inspirerend advies tijdens een dag op locatie. Een sessie duurt zo’n 45 minuten. Neem daaromeen plattegrond, foto’s en een wensenlijst mee. Benut je tijd goed! Je krijgt volop suggesties voor kleuren, materialen, stoffen en indelingen die worden uitgewerkt in een interieurschets. Zo kun je zien hou jouw keuzes uitpakken en met elkaar combineren. Je krijgt een persoonlijke ‘styleguide’ mee na afloop. Hierop vindt je de productstalen van je favoriete kleuren en materialen te vinden. Kortom; Compleet en praktisch. Een persoonlijk interieurplan waarmee direct aan de slag kunt. Doe daarom mee met de Inspiration Tour.

Partners Inspiration Tour

Skygate is partner van de Inspiration Tour. Verschillende topmerken doen mee, zoals Luxaflex®, Forbo (Marmoleum en Novilon), Vadain | Else, Caparol, Moduleo, Arte, Hooked on Walls, Miele, Velux, Faber, Solidfloor en Bruynzeel Home Products.

Lees hier meer op de website van Inspiration Tour.

De Inspiration Tour is er voor iedereen en past ook bij iedereen! De Inspiration Tour stylisten maken een interieuradviesplan op maat aan huis of op locatie in verschillende speciaalzaken en showrooms, dat aansluit bij persoonlijke wensen zodat het interieur als een warme jas past. Ze letten er goed op dat uw huis niet aanvoelt als een showroom maar een eigen karakter krijgt.

tesconcept.jpg__1140x760_q85_crop-scale_subsampling-2_upscale

De Skygate Collectie