LAAT JE INSPIREREN

– PROJECT DEN HAAG –

Bij dit project in Den Haag is er tussen de hal en woonkamer een schuifpui geplaatst van bijna 3500mm hoog. Deze klanten wilden hun Skygate deuren het liefst op plafondhoogte. Met Skygate Tailor Made hebben we dit mogelijk kunnen maken. Laat je verder inspireren op de project pagina.
Project villa Voorschoten

EXTRA HOGE STALEN DEUREN

Doordat Skygate met echt staal werkt, kan je jouw binnendeuren in elke gewenste hoogte en breedte geleverd krijgen. Benieuwd wat er in jouw situatie mogelijk is? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Project woonhuis Dordrecht

SPECIFICATIES

De dubbele schuifdeur met zijpanelen heeft een Skygate Classic profieldikte van 55mm en is afgewerkt in de kleur Metallic Bronze Bonded. Qua vlakverdeling is er gekozen voor het Skygate model Nº4 en het 6mm veiligheidsglas is uitgevoerd in onze standaard heldere kleur.

Project woonhuis Dordrecht

STALEN WIJNKAST

Naast de schuifpui is er in dit project ook een stalen wijnkast geplaatst. De achterkant van de kast is een glazen vast paneel en de deuren van deze kast zijn taatsdeuren. Op deze manier kan je prachtig door de kast heenkijken en wordt er nog meer licht in de keuken gecreëerd. Bekijk wat er allemaal mogelijk is in onze showroom.