Skygate Angels met licht eiken houtafwerking

Skygate angels

Bij Skygate streven we altijd naar innovatie en verfijning. Daarom introduceren we met trots onze Skygate Angels. Een uniek ontwerp in onze Flow-collectie met een prachtige houtafwerking! Deze variant van onze populaire Flow-collectie zal te zien zijn op de Beurs Eigen Huis in Utrecht op 22, 23 en 24 maart in de Jaarbeurs. Maar, we kunnen niet wachten om je alvast iets meer te vertellen over de Skygate Angels.

Skygate Naturals is beschikbaar in verschillende keuren houtafwerking

Het gehele assortiment van Skygate, inclusief de organische geronde Skygate Flow, is nu beschikbaar als Skygate Naturals. Een uniek concept, dat bestaat uit verschillende houtafwerkingen, zoals donker walnoot, licht eiken en donker eiken. Onze uitgebreide maatwerkcollectie, inclusief de unieke organische geronde Skygate Flow, is nu verkrijgbaar als Skygate Naturals.

De verscheidenheid aan beschikbare houtlook kleuren biedt de mogelijkheid om naadloos aan te sluiten bij diverse interieurstijlen. Denk bijvoorbeeld aan het verfijnde Scandinavisch design, het minimalistische Japandi en de rustieke esthetiek van Wabi Sabi. De natuurlijke uitstraling van Skygate Naturals voegt een tijdloze en warme sfeer toe aan elk interieur! Hierdoor is het niet alleen functioneel, maar ook een visueel aantrekkelijke aanvulling op de leefruimte.

binnendeur van skygate in houtafwerking
houten skygate angels binnendeur

De Houtbewerking is mogelijk bij al onze 16 modellen of een eigen design

Wat onze Skygate Angels zo bijzonder maakt, is niet alleen de natuurlijke schoonheid van het licht eiken. Het is ook mogelijkheid voor maatwerk. Of je nu kiest voor noten, eiken of een ander materiaal, onze deuren kunnen worden aangepast aan elk van onze 16 modellen of zelfs aan uw eigen design. Bovendien zijn alle modellen en designs verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Zo zijn afwerkingen mogelijk in Edel, Metallic en alle RAL-kleuren, zodat je jouw interieur kunt personaliseren zoals je wilt.

Te zien bij de Beurs Eigen Huis en in onze showroom

Wil je deze prachtige toevoeging aan onze collectie van dichtbij bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom, waar je onze Skygate Angels kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over hun unieke eigenschappen.

Of kom langs op de Beurs Eigen Huis op 22, 23 en 24 maart op standnummer B5.01, waar we je graag meer laten zien en je kunnen adviseren over hoe deze deuren perfect passen bij jouw interieur.

detailfoto skygate naturals houten binnendeur

 INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Dankzij de veelzijdigheid en maatwerkopties van Skygate stalen binnendeuren, bieden we een naadloze integratie van jouw persoonlijke stijl met de nieuwste woontrends. Of je nu een gaat voor de kleurrijke seventies trend of de voorkeur hebt voor organische vormen, onze deuren passen zich aan aan jouw unieke visie en gewenste woontrend. We begrijpen dat de keuze voor kleur en ontwerp essentieel is, en daarom bieden we een scala aan opties om je interieur te laten opvallen of om juist meer rust te creëren. Neem de regie over jouw interieurontwerp en laat Skygate Nederland je begeleiden naar de realisatie van jouw designambities voor 2024. Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.