In het nieuwe tv-programma Hotel Ruleste zien bij Net 5, verbouwen vier koppels met een bed & breakfast elkaars onderneming. Het programma is een spin-off van House Rules NL, dat al vier seizoenen te zien was op de zender. Hotel Rules was vanaf woensdag 15 mei 2019 elke week te zien om 20:30 en werd gepresenteerd door Airen Mylene.

 

HOOFDPRIJS

Het programma draait om vijf verschillende koppels, die elkaars hotel of bed & breakfast moeten verbouwen. Zij kennen elkaar niet en hebben de vrije hand in de verbouwingen, op slechts enkele opgestelde regels en eisen na, die gebruikt worden als leidraad voor de verbouwing. Daarbij maakt het winnende koppel kans op een hoofdprijs van 25.000 euro.

JURY

De verbouwing vindt onder toeziend oog van een jury plaats. Deze bestaat uit hotelrecensent Chantal Bonnamy en interieur designer Bertram Beerbaum. Zij kijken toe op de make-overs die de koppels geven.

HOTELREGELS

In elke aflevering staat één koppel centraal. Zij krijgen de sleutels van een ander duo en mogen vanaf dat moment hun gang gaan. De opgestelde hotelregels zijn hun enige houvast voor de verbouwing, die zij onder flinke tijdsdruk tot een goed einde moeten zien te brengen. Welke materialen worden er gebruikt, welke kleuren mogen zij absoluut niet gebruiken en komt de stijl wel overeen met de wensen van het andere koppel? Allemaal elementen die meespelen tijdens de make-overs.

SKYGATE IN HOTEL RULES

Ilse en Jerry van Team Groen hebben in aflevering 3 van Hotel Rules gekozen voor een Skygate stalen binnendeur in de slaapkamer. Het glas van de deur is geblindeerd om privacy te garanderen, maar desondanks zorgt het voor een ruimtelijk effect. In aflevering 8 kiest ook Team Geel voor een zwarte stalen binnendeur van Skygate en is te zien hoe makkelijk ze zijn te monteren.

ONLINE BESTEL GEMAK

LICHT &
RUIMTELIJK EFFECT

MAKKELIJK TE
MONTEREN