Skygate – Kantoorpand Bergen op Zoom (2)

Zwarte kozijnen voor binnen

In het online interieurmagazine inrichting-huis.com zijn weg genoemd! Een mooi citaat uit het artikel. “We hebben het tot nu toe eigenlijk alleen over zwarte kozijnen aan de gevel gehad, maar je hebt natuurlijk ook zwarte kozijnen in huis. Daar zijn we heel trots op!

Stalen pui voor binnen

Sterker zelfs, vooral de zwarte binnenkozijnen zijn de afgelopen jaren super hot. Eerst was er de trend van stalen deuren, maar al snel werden de zwarte kozijnen net zo populair. En steeds vaker worden stalen deuren met stalen kozijnen gecombineerd. Deze worden ook wel stalen puien genoemd.

Stalen pui voor kantoor van Axerrio

Voor het kantoor van Axerrio heeft Skygate.nl hele stoere stalen puien gerealiseerd.” Lees op Inrichting-huis.com het hele blogartikel  over de veelzijdigheid van zwarte kozijnen voor binnen.

De Skygate stalen binnendeuren en glazen wanden passen vrijwel in ieder interieur. Of je nu een modern, klassiek, landelijk, industrieel of minimalistisch interieur wilt. Door op de juiste manier gebruik te maken van stalen deuren kunt u ruimtes aankleden. 

Ook stellen de glazen wanden je in staat de ruimtes juist te verbinden of af te scheiden met een glaswand. De stalen binnendeuren werden vroeger veelal gebruikt binnen industriële omgevingen, maar tegenwoordig worden ze ook veel gebruikt in woningen als tussendeur naar een kamer ensuite.

Door bijvoorbeeld een deur te plaatsen tussen de eetkamer en keuken verbindt u deze ruimtes door de hoeveelheid glas en creëer je een “doorkijk”-effect. Daarnaast geeft het glas verschillende ruimtes een ruimtelijke sfeer.

Ook op kantoren is het mogelijk ruimtes met stalen kozijnen te scheiden terwijl door het glas toch verbinding is.