Skygate Team - VT Wonen Beurs

In 2019 waren we voor de vierde keer op rij aanwezig bij de prachtige en succesvolle VT Wonen & Design Beurs in de RAI Amsterdam.

We presenteerden hier een Skygate met messing coating en Skygate Jackets met een folie van wit leer of beton.

Skygate Messing

Ben je op zoek naar een gouden stalen binnendeur of glazen pui voor jouw interieur? De Skygate ‘Edel’ lijn met een messing edelmetaalbewerking is een retrochique variant op de originele zwarte stalen binnendeur.

De handbewerkte messing coating geeft een iets luxere uitstraling aan uw interieur. Daarbij past Skygate Edel goed binnen een interieur dat “romantiek” en “elegantie” als uitganspunten heeft. Laat u inspireren door de onderstaande foto’s of neem een kijkje bij de Concept Gallery in Rotterdam. De gouden binnendeur maar ook alle andere Edel lijn deuren zijn in alle mogelijke varianten beschikbaar.

Skygate Jackets

Skygate Jackets is de nieuwste innovatie van Skygate en geeft oneindige mogelijkheden voor de klassieke stalen binnendeur als stijlelement in kantoren en woningen.

Van leervelours en diverse stoffen tot carbon, noten– en andere houtsoorten, of zelfs eigen prints. Met ‘Jackets’ maakt Skygate het nu mogelijk om de stalen deuren en panelen een volledig eigen look – of in de toekomst een make-over te geven.