“De buren zien misschien wel de buitenkant, jij ziet vooral de binnenkant. Daarom is het goed om eerst erachter te komen wat voor effect zwarte kozijnen hebben op je interieur. Kies je dan voor staal of aluminium?

Naast zwarte kozijnen bij ramen aan buitenmuren, heb je ook zwarte kozijnen in binnenmuren. Sterker zelfs, juist zwarte stalen puien met stalen deuren en heel veel glas zijn super populair. Het glas zorgt ervoor dat een ruimte licht en ruimtelijk blijft, terwijl de stalen kozijnen voor een hele exclusieve uitstraling zorgen in je interieur.

Zwarte kozijnen in je interieur

Een groot voordeel is dat zwarte kozijnen een universeel karakter hebben, wat betekent dat ze in vrijwel alle interieurstijlen passen. Landelijke interieurs, moderne interieurs, klassieke interieurs, industriële interieurs… Zwarte kozijnen passen bij elke stijl. Natuurlijk hebben we ook hier hele mooie inspiratie voorbeelden van gevonden.

Bij Skygate zie je dat binnendeuren perfect matchen met de stalen kozijnen, en geven je huis een warme industriële look.”

Lees hier het hele blogartikel.

Genoemd op Interieur-inrichting.net in een artikel over de verschillende soorten materialen die gebruikt worden voor zwarte kozijnen.

Skygate showroom Naarden