BINNENKIJKEN BIJ: BOU LIVING

– PROJECT HEEMSKERK –

Nieuwsbrief Bouhuijzen - header

Bij dit project door BOU Living zijn er een aantal Skygate taatsdeuren geplaatst door de gehele beneden verdieping. Er is gekozen voor een asymmetrische vlakverdeling in Model Nº88 en in de kleur Metallic Bonded Bronze.

“Het is onze missie om voor jou een uniek interieur op maat te creëren zodat je bij iedere thuiskomst een wow gevoel ervaart.” – Suzanne en Marjolein Bouhuijzen

Wil je jouw eigen wensen doornemen met een van onze adviseurs? Plan hier alvast een showroom bezoek in.

 

 

MODEL Nº 88 + MODEL Nº 5

Tussen de keuken en de woonkamer is er naast de taatsdeur in Model Nº 88 een draaiend paneel geplaatst in Model Nº 5, om een extra ruimtelijk gevoel te creëren. Deze twee modellen zijn ideaal te combineren, omdat de horizontale belijning op dezelfde hoogte doorloopt.

Project villa Voorschoten
Project woonhuis Dordrecht

 

 

METALLIC BONDED BRONZE

De bronzen kleur van de stalen binnendeuren past perfect in de rest van het interieur, waar lichte, warme kleuren zijn gebruikt. De Metallic Bonded Bronze heeft een kleine gouden shimmer in de coating zitten. “Deze kleur past supergoed bij het donkere hout en de beige tinten hier in huis.” – Marjolein Bouhuijzen.

 

 

SKYGATE IN JOUW INTERIEUR

Benieuwd wat een Skygate deur met jouw woning en interieur kan doen? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren. Bij Skygate Stalen Binnendeuren heb je de keuze uit een aantal modellen, kleuren, profielen en verschillende soorten glas. Zo kan je helemaal naar jouw wens je eigen deur samenstellen.

Project woonhuis Dordrecht

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.