SKYGATE WENST ALLE DIEREN

– EEN FIJNE DIERENDAG –

Nieuwsbrief Dierendag Header

Vandaag verdienen alle dieren in de hele wereld extra aandacht. Met de stalen binnendeuren van Skygate breng je naast luxe ook meer licht in je huis.

Nu de dagen weer korter en donkerder worden is meer licht in je huis prettiger. Daarnaast zijn de taatsdeuren van Skygate praktisch in gebruik met huisdieren (geen openstaande deuren meer).

Wil je een langskomen bij ons in de showroom om de deuren in het echt te bekijken? Klik hier om een afspraak in te plannen.

 

 

JE STALEN DEUR SCHOONMAKEN

We houden uiteraard veel van onze (huis)dieren, dus nemen we voor lief dat er af en toe wat vlekken kunnen ontstaan op de glazen deuren door bijvoorbeeld modderige pootjes tegen het glas. Gelukkig zijn de stalen deuren van Skygate makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Hoe je dat precies doet lees je op onze website via de button hieronder.

Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 1

 

 

VEILIGHEIDSGLAS

Skygate zet in alle stalen deuren en panelen 6mm veiligheidsglas. Het veiligheidsglas in combinatie met het staal zorgt ervoor dat de deur zeker tegen een stootje kan. Naast de optie voor helder veiligheidsglas in jouw stalen deur of paneel, biedt Skygate ook de optie voor glas met een bruine of grijze tint, mat satijn glas óf figuurglas.

 

 

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

Wil jij je eigen stalen deur samenstellen? Plan dan een gesprek in met een van onze adviseurs en we helpen je graag in onze showroom in Naarden. Bij Skygate Stalen Binnendeuren heb je de keuze uit een aantal modellen, kleuren, profielen en verschillende soorten glas. Onze deuren staan voor je open.

Dierendag 2022 foto 2

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.