POPULAIRE MODELLEN

– 6 POPULAIRE MODELLEN VAN SKYGATE STALEN BINNENDEUREN –

Nieuwsbrief Dierendag Header

Als een van de grootste leveranciers van stalen binnendeuren, zijn wij ons bewust van de groeiende populariteit van stalen deuren. Onze uitgebreide collectie biedt een verscheidenheid aan stijlen en afwerkingen, zodat een stalen deur bij elk interieur past. Maar, welk model is nou populair? Om dit inzichtelijk te maken, hebben wij in deze blog een lijst samengesteld met 6 populaire modellen uit de collectie van Skygate Stalen deuren. 

De stalen binnendeuren van Skygate zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn. We bieden een breed scala aan ontwerpen, als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Daarnaast bieden wij ‘choose and create your own Skygate door‘, waar je alle onderdelen van de stalen deur zelf kunt kiezen. Niet alleen het type deur en de kleur zijn onderdeel van deze keuzes, ook het profiel, het soort glas, de afmetingen én het model zijn volledig naar wens te laten maken. 

 Ben je benieuwd welk model populair is onder de klanten van Skygate? Dit zijn de zes populaire modellen volgens de klanten van Skygate.

 

1. SKYGATE N°2

 Deze Skygate Tailor Made binnendeuren hebben een 2-vlakverdeling, wat maakt dat ze perfect passen in een interieur waar veel licht gewenst is. Het model werd onder andere toegepast in een prachtige woning, ontworpen door Leonie van Stock Design. Skygate Model N°2 is in dit interieur toegepast om een mooi contrast af te geven aan het geheel. In dit warme interieur worden organische vormen met strakke vormen gecombineerd en werd gekozen voor een minimale profieldikte van 35mm met een Metallic Bonded Bronze afwerking. 

Dierendag 2022 foto 3
Project Amstelveen - Edel Brons - 1 - vierkant

 

2. SKYGATE N°4

Dit model bevat een 4-vlakverdeling en wordt vaak toegepast als dubbele stalen binnendeur. Deze populaire deur is stijlvol, elegant en een ware eye-catcher voor elk interieur! Het is dan ook geen toeval dat dit model ook wel ‘de Skygate original’ wordt genoemd. Bij dit project in Amstelveen zijn er verschillende stalen deuren geplaatst. De binnendeuren zijn afgewerkt in Edel Brons en hebben grijs getint- / smoke glas. Alle deuren hebben een Skygate Classic profieldikte van 55mm en een 4-vaks glasverdeling: Skygate Nº4.

 

3. SKYGATE N°6

 Zoals te zien is op de pagina over Skygate Tailor Made, is te zien dat dit model bestaat uit drie vlakken. Bovenaan en onderaan is een kleiner vak te zien en in het midden is een groter vlak gecentreerd. Op deze foto is de enkele schuifdeur van 1380mm met vast zijpaneel getoond. Deze deur is voorzien van een bronzen coating. De kleur is tegenwoordig razend populair!

Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 1

 

4. SKYGATE N°7

Voor dit prachtige interieur is gekozen voor een Skygate N°7. De stalen roomdivider is afgewerkt in de kleur Champagne uit onze Metallic Lijn. De champagne binnendeuren zijn een ware blikvanger in dit interieur.

De Metallic stalen binnendeuren kunnen juist in veel uiteenlopende interieurontwerpen worden toegepast. Wat dacht je van een klassieke uitstraling of in een hotel chic omgeving? It’s all in the details.

 

5. SKYGATE N°77

Het voorlaatste model van onze 6 populaire modellen: Skygate N°77. Het model lijkt ietwat op Skygate N°7, maar let op: hij is echt anders. Bij dit model zitten de smallere ruimtes namelijk aan de linkerkant, waar deze zich bij Skygate N°7 aan de rechterkant bevinden. Op deze foto is een enkele taatsdeur, Skygate N°77 te zien, in een afwerking van Metallic Brown met brons glas. 

Dierendag 2022 foto 2
Dierendag 2022 foto 1

 

6. SKYGATE N°88

Bij dit project van Bou living zijn een aantal Skygate taatsdeuren geplaatst op de gehele verdieping. Er is gekozen voor een asymmetrische vlakverdeling in model N°88, profieldikte Skygate Minimal (35mm) en afgewerkt in de kleur Metallic Bonded Bronze.

De Metallic Bonded Bronze heeft een kleine gouden shimmer in de coating zitten. Deze kleur is daarom goed te combineren met de donkere en beige tinten.

Naast bovenstaande 6 populaire modellen, zijn er in totaal 16 Skygate Tailor Made modellen! Van al deze deuren geldt het ‘choose and create’ principe, waarin je de stalen deuren volledig kunt vormen naar jouw wensen.

Heb jij je laten inspireren en wil je jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Of heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Vraag dan een offerte aan, neem contact op of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.