GET INSPIRED

Bij dit familiehuis in Weesp is een ronde stalen deur van Skygate geplaatst.  De klant heeft gekozen voor een afwerking in Metallic Bonded Brown met geribbeld glas. Laat je inspireren door dit prachtige interieur.

Maatwerk stalen taatsdeur Weesp

Voor een karakteristieke woning in Weesp hebben we een unieke maatwerkoplossing gerealiseerd met een stalen taatsdeur uit onze exclusieve Flow Collectie. Het ontwerp van de deur kenmerkt zich door de geronde bogen. De bewoners hebben gekozen voor de luxe kleur Metallic Bonded Brown met en geribbeld glas. De maatwerk stalen deur voegt een opvallend stijlvol statement toe aan het gehele interieur in de woning.

Al onze Metallic Brown binnendeuren uit de Metallic lijn zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen en verschillende soorten glas waardoor ze perfect passen bij diverse interieurstijlen.

ronde stalen deur met geribbeld glas

ONTWERPPROCES

Het doel van dit project was om een stalen taatsdeur te creëren die zowel een functioneel scheidingselement biedt als een stijlvolle toevoeging aan de woning vormt. In overleg met de bewoners is gekozen voor een ontwerp uit de Flow Collectie dat dynamische gebogen lijnen en een speels lichtinval biedt.

De keuze voor geribbeld glas draagt bij aan de privacy en voegt een extra dimensie toe aan het interieur. De kleur metallic brown geeft het interieur een warm en modern accent.

Het resultaat is een prachtige stalen taatsdeur die als een stijlvol statement fungeert in de woning in Weesp. De deur versterkt de architectonische kenmerken van het huis en voegt een moderne twist toe aan het interieurontwerp. De geronde bogen en het geribbelde glas creëren een gevoel van beweging en openheid, terwijl de metallic brown afwerking een luxe en tijdloze uitstraling biedt.

 

SKYGATE SWITCH

Voor de produktie van deze unieke stalen taatsdeur hebben we gebruikgemaakt van onze innovatieve Skygate Switch productietechniek. Met deze produktietechnike is het mogelijk complexe vloeiende lijnen en geronde vormen nauwkeurig te produceren. Met deze produktiemethode is het mogelijk dat beide zijden van de deur perfect identiek zijn.

Bij Skygate bieden we echter oneindige mogelijkheden in afwerkingen, modellen en soorten deuren. Heb je onze ‘flow‘ deuren bijvoorbeeld al eens gezien? Of de deuren in een luxe Edel afwerking?

Skygate stalen deuren zorgen voor een uniek statement in elk interieur. Er kan gekozen worden uit elke RAL-kleur en verschillende andere afwerkingen zoals metallic, naturals en edel. Kortom: Skygate biedt een breed scala aan opties om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Skygate Flow- metallic brown - geribbeld glas - taatsdeur

Specificaties

TYPE DEUR Enkele Taatsdeur
MODEL Skygate Flow
KLEUR Metallic Bonded Brown
GLAS Geribbeld Glas (6mm veiligheidsglas)

Zou je graag willen weten wat Skygate voor jouw interieur zou kunnen betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem een kijkje op onze website voor meer informatie en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Fotografie, interieurontwerp en styling: BOU Living

Skygate ronde stalen deur - flow collectie
skygate flow- ronde stalen deuren
Maatwerk stalen taatsdeur met geribbeld glas
skygate flow- ronde stalen deuren
enkele taatsdeur - flow collectie - maatwerk Skygate
dubbele taatsdeur skygate binnendeur

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.