Ook dit jaar mochten wij weer de samenwerking aangaan met verschillende partners om op de Masters of LXRY 2019 te staan.

Lees hieronder het bijbehorende persbericht over de samenwerking tussen Bauwerk Parkett en Skygate.

Bauwerk Parkett en Skygate samen op de Masters of LXRY

Masters of LXRY brengt van vrijdag 13 tot en met maandag 16 december de liefde naar de Amsterdamse RAI. The LOVE Edition, zo luidt het thema in 2019. Liefde voor vakmanschap, passie voor perfectie, voor bijzondere ontwerpen, unieke uitvoeringen, liefde voor de gastronomie, voor al het moois dat de wereld te bieden heeft. De grootste en meest prestigieuze premium lifestylebeurs van de wereld staat meer dan anders in het teken van de gedrevenheid om de beste te willen zijn.

“Gedrevenheid, vakmanschap en passie, dat past zo bij Bauwerk Parkett! We staan al voor de vierde keer op deze beurs, waar we de hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling van deze echt houten parketvloeren laten zien. De waardering van de bezoekers is groot, vorig jaar werd onze stand zelfs met een ‘Visitors Award’ beloond! Samen met Skygate hebben we een kleurrijke en opvallende stand neergezet en hopen we hem dit jaar weer in de wacht te slepen!”, aldus Lisa Klaassen, directeur van de Plinten & Profielen Centrale.

Zwitsers topmerk

Bauwerk Parkett zie je wereldwijd terug in talloze luxe hotels, restaurants, winkels, musea-en overheidsgebouwen. En natuurlijk in de allermooiste luxe woningen. De van oorsprong Zwitserse vloeren zijn van topkwaliteit en worden aangeboden in verschillende prijssegmenten. Iedere lijn heeft door de eigen uitstraling en specifieke mogelijkheden qua kleurkeuze en afwerkingen een eigen identiteit.

Een exclusieve écht houten vloer die volledig past bij je persoonlijke smaak. Een vloer waarmee je elk interieur geheel volgens jouw persoonlijke wensen inricht. Dát biedt Bauwerk. Zo biedt de Formpark-collectie, die al vele designprijzen heeft gewonnen, een ongekende creatieve diversiteit en individualiteit. Met Bauwerk kies je voor de schoonheid en uitstraling van écht hout. Een natuurproduct waar je tientallen jaren plezier van hebt, geleverd en gelegd door vakmeesters.

Hoogste kwaliteit stalen deuren en panelen

De echt stalen binnendeuren en -panelen van Skygate voegen een prachtig stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt met oog voor perfectie en in meerdere gangbare standaardmaten en glasvarianten beschikbaar. Stijlvol en betaalbaar vakmanschap uit de hoogste kwaliteit staal. Naast de succesvolle zwart gepoedercoate basislijn voert Skygate de ‘retrochique’ Skygate Edellijn in brons en messing. Alle Skygate-oplossingen voor de professionele en de consumentenmarkt zijn te zien op www.skygate.nl. Hier kunnen klanten hun interieuroplossing zelf online configureren. Een andere goede manier om inspiratie op te doen, is een bezoek aan de Skygate showroom aan de Energiestraat 7 in Naarden.

Skygate en Bauwerk samen op Masters of LXRY: stylish doors & matching floors

Het Nederlandse Skygate en het Zwitserse Bauwerk presenteren zich samen op Masters of LXRY. De twee bedrijven laten samen het uitgebalanceerde samenspel tussen licht, ruimte en karakter zien. Kom ervaren wat de juiste combinatie van stalen binnendeuren en hoogwaardige vloeren voor de sfeer en uitstraling van een interieur kan betekenen.

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie contact op met:

Skygate bij RTL4’s Gooische Passie Aflevering 4