Project Eendrachtsplein Rotterdam

Zwarte stalen deuren met glas zijn al een aantal jaren dé populairste interieurtrend. Vroeger namen mensen genoegen met de standaard binnendeuren die bij hun woning werden geleverd.

Tegenwoordig worden die saaie deuren regelmatig vervangen door een zwarte stalen deuren met glas. Niet allemaal natuurlijk, omdat ze niet voor elke ruimte geschikt zijn.

Voorheen waren stalen deuren er alleen in maatwerk en daarom konden weinig mensen en bedrijven zich een stalen deur veroorloven.

Skygate heeft de markt voor binnendeuren en -panelen opgeschud door het productieproces te versimpelen. Hierdoor kunnen de skygate, zoals we onze stalen binnendeuren noemen, voor minder dan de helft van de maatwerkprijs leveren.

Het is een goed idee om ten minste voor één zwarte stalen deur met glas te kiezen. Op een plek waar de deur heel goed tot z’n recht komt. De deuren plaats je immers vanwege het licht en de ruimte.

Alle interieurstijlen

In eerste instantie zou je misschien zeggen dat zwarte stalen deuren een stoere industriële sfeer uitstralen. Dat klopt ook zéker wel. Je ziet het bijvoorbeeld vaak gebruikt worden in stoere loft appartementen. Maar aan de andere kant passen stalen deuren eigenlijk in alle interieurstijlen. Of het nou gaat om een industrieel, modern, landelijk of zelfs klassiek interieur. Sterker zelfs, stalen binnendeuren staan bijzonder goed in een klassiek interieur!

“Bovenstaand voorbeeld ziet er super stoer uit, maar je kunt ook kiezen voor een eenvoudige enkele zwarte stalen deur met glas. Onderstaande stalen deur is geplaatst door Skygate. Het zwarte staal staat perfect bij de strakke moderne zwarte keuken. De visgraat houten vloer maakt het geheel super chique!”

Dit blogartikel inspireert met wel dertig mooie en stoere ideeën en inspiratievoorbeelden. Het artikel verscheen hier op Huis-inrichten.com.