BRONZEN BINNENDEUREN

– HET VERSCHIL TUSSEN EDEL EN METALLIC –

 

Ben je opzoek naar een unieke eye-catcher in jouw huis? Dan zijn bronzen binnendeuren hier de perfecte oplossing voor! Skygate biedt high-end stalen binnendeuren aan in 2 verschillende soorten afwerkingen brons. Edel Brons en Metallic Brons. Welke afwerking past het beste bij jou en wat is precies het verschil tussen deze twee coatings? We leggen het uit in deze blog.

 

 

 

 

 

EDEL BRONS

Onze EDEL-lijn kende je misschien al. Deze Retro Chique variant bestaat uit drie kleuren: Koper, Brons en Messing. Deze high-end stalen binnendeuren van Skygate worden met de hand bewerkt met een edelmetaal coating door een kunstenaar. Doordat al deze deuren handmatig bewerkt zijn, is elk exemplaar uniek en kan dit ook beschouwt worden als een waar kunstwerk. Deze Edel Brons coating heeft een matte, gepatineerde finish, waardoor het een ‘oudere’ look en feel krijgt. Vraag hier een offerte aan voor een prijsindicatie van jouw eigen unieke bronzen deuren of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

 

 

METALLIC BRONS

Ook biedt Skygate stalen deuren aan met een metallic bronzen poedercoat. In tegenstelling tot de Edel Brons,  heeft deze afwerking een egale finish en daarnaast een kleine shimmer in de coating zitten. De schuifpui in het voorbeeld heeft een metallic poedercoat in de kleur ‘Metallic Bonded Bronze‘. Bekijk hier meer foto’s van dit project.

Voor een minder ‘shimmery’ bronzen finish, hebben we ook de DaVinci Metallic ‘gewoon’ Bronze. Bekijk de afbeelding met de twee kleurstalen voor het verschil tussen ‘Bronze’ (links) en ‘Bonded Bronze’ (rechts).

 

 

 

 

 

 

LUXE, LICHT & RUIMTE

Onderscheidend design van topkwaliteit, voor elk interieur. Skygate is hét favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die bewust in het leven staan en thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte. Dit in Naarden gevestigde bedrijf levert al jarenlang betaalbare stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & zakelijke klanten.

Alle kleuren zijn toepasbaar op zowel onze taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Wil je de kleuren in het echt zien om ze te vergelijken? Maak dan een afspraak bij ons in de Showroom in Naarden.

Skygate Detailfoto Stalen Entreedeur
Stalen deur - Vlakke kant
Stalen deur - Vlakke kant
Stalen deur - Vlakke kant