VIRTUEEL SHOWROOMBEZOEK

Persoonlijk advies, maar dan op afstand. Plan hier een tijd naar keuze in en wij zullen je videobellen via Whatsapp om al jouw vragen te beantwoorden.

Of neem alvast een kijkje bij ons in de showroom via de showroom tour video.

EEN VIRTUELE TOUR

DOOR ONZE SHOWROOM

Skygate neemt het welzijn van haar klanten zeer serieus. Met de actuele dreiging van het coronavirus (COVID-19) en de laatste ontwikkelingen hiervan, ligt onze en ook jullie primaire focus op het waarborgen van het eigen welzijn en die van onze omgeving. Daarom moeten we creatief zijn en willen we ons voordeel halen uit de huidige digitale wereld.

Bij Skygate staan onze verkoopadviseurs voor jullie klaar om de stalen deuren aan jullie te kunnen tonen, en al jouw vragen te beantwoorden in een persoonlijk videogesprek. Vanuit iedere locatie die je wenst, helpen wij je van A tot Z, wel zo veilig, wel zo makkelijk. Natuurlijk zijn wij ook per telefoon en email bereikbaar. Bekijk de detailfoto’s of maak hieronder een afspraak voor een virtueel showroombezoek.

✓ BEKIJK ONZE DEUREN TOT IN DETAIL

STEL JE VRAGEN AAN ONZE VERKOOPADVISERUS

OFFERTE, OPTIES EN/OF VOORWAARDEN DOORNEMEN

Plan uw eigen afspraak

Persoonlijk advies, maar dan op afstand. Plan hiernaast een tijd naar keuze in en wij zullen je videobellen via Whatsapp om al jouw vragen te beantwoorden.

Openingstijden

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Voor overige vragen of afspraken,

neem contact met ons op:

Telefoon: +31 (0)85 027 0064
info@skygate.nl