SKYGATE & HET CORONAVIRUS

⚠️Je kunt nog steeds online bij ons bestellen & offertes opvragen. En wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch, via Whatsapp en per mail bereikbaar. Wil je deuren liever op afstand bekijken, plan virtueel showroombezoek in. Of bekijk ze bij een Skygate Spot bij jou in de buurt. Lees hier onze laatste update rondom het coronavirus (COVID-19).

VIRTUEEL SHOWROOMBEZOEK

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus snappen we dat je liever onze stalen deuren bekijkt zonder de deur uit te hoeven. Daarom komen we je graag tegemoet met behulp van de digitale mogelijkheden van nu. Lees hieronder verder.

EEN VIRTUELE TOUR

DOOR ONZE SHOWROOM

Skygate neemt het welzijn van haar klanten zeer serieus. Met de actuele dreiging van het coronavirus (COVID-19) en de laatste ontwikkelingen hiervan, ligt onze en ook jullie primaire focus op het waarborgen van het eigen welzijn en die van onze omgeving. Daarom moeten we creatief zijn en willen we ons voordeel halen uit de huidige digitale wereld.

Bij Skygate staan onze verkoopadviseurs voor jullie klaar om de stalen deuren aan jullie te kunnen tonen, en al jouw vragen te beantwoorden in een persoonlijk videogesprek. Vanuit iedere locatie die je wenst, helpen wij je van A tot Z, wel zo veilig, wel zo makkelijk. Natuurlijk zijn wij ook per telefoon en email bereikbaar. Bekijk de detailfoto’s of maak hieronder een afspraak voor een virtueel showroombezoek.

✓ BEKIJK ONZE DEUREN TOT IN DETAIL

STEL JE VRAGEN AAN ONZE VERKOOPADVISERUS

OFFETRE, OPTIES EN/OF VOORWAARDEN DOORNEMEN

Plan uw eigen afspraak

Persoonlijk advies op, maar dan op een afstand. Plan hiernaast een tijd naar keuze in en wij zullen je videobellen via Whatsapp om al jouw vragen te beantwoorden.

Openingstijden

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Voor overige vragen of afspraken,

neem contact met ons op:

Telefoon: +31 (0)85 027 0064
info@skygate.nl