UPDATES CORONAVIRUS

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent het coronavirus (COVID-19). Lees hieronder verder.

SKYGATE EN HET CORONAVIRUS

Skygate staat voor service en persoonlijk contact en neemt daarom het welzijn van haar klanten zeer serieus. Met de actuele dreiging van het coronavirus (COVID-19) en de laatste ontwikkelingen hiervan, hebben we extra maatregelen moeten treffen.

In deze onzekere tijden snappen we dat je met veel vragen kunt zitten. Wat gebeurt er met mijn bestaande bestelling, of kan ik nog bestellen en wordt mijn stalen deur dan nog wel geleverd? Lees hier de antwoorden op de belangrijkste vragen. Heb je zelf nog vragen? Wij zijn gewoon bereikbaar per telefoon, mail en WhatsApp.

LAATSTE UPDATES

 • Maandag 20-12-2021: In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus is onze showroom in Naarden helaas (in ieder geval) tot 14 januari gesloten voor bezoek. Wel blijven we van maandag t/m vrijdag per telefoonWhatsapp en mail bereikbaar. Ook kan je een virtueel showroom bezoek inplannen, of alvast een kijkje nemen via de showroom tour video.

  Skygate is 25 december tot 3 januari gesloten en dus telefonisch niet bereikbaar. Bekijk hier de actuele openingstijden. 

   

 

 • Woensdag 24-02-2021: Onze showroom in Naarden gaat weer open! We hebben nog steeds alle nodige maatregelen getroffen, zodat er voor iedereen een veilig bezoek kan plaatsvinden. We zijn uitsluitend geopend op afspraak. Plan hier je eigen afspraak in en kom langs. Tot dan!

ONS CORONA VEILIGHEIDSPROTOCOL

 • Het is verplicht een mondkapje te dragen gedurende het hele bezoek aan onze showroom.
 • Wees op tijd aanwezig, zodat we jou de volle 25 minuten onze tijd en aandacht kunnen geven.
 • Ben je te vroeg? Wacht dan alsjeblieft even in je auto of buiten, totdat de aanwezige bezoekers de showroom hebben verlaten.

Alvast bedankt voor de medewerking en we ontvangen je graag bij ons in de showroom!

 

 • Dinsdag 15-12: In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus is onze showroom in Naarden helaas tijdelijk gesloten voor bezoek. Wel blijven we van maandag t/m vrijdag per telefoonWhatsapp en mail bereikbaar. Ook kan je een virtueel showroom bezoek inplannen, of alvast een kijkje nemen via de showroom tour video!
 • Maandag 14-12: SKYGATE steunt en respecteert de beslissing die de overheid hoogstwaarschijnlijk zal nemen. We wachten af wat er aangekondigd wordt en wat dat precies betekent voor onze Showroom in Naarden.
 • Maandag 20-4: Onze showroom in Naarden gaat weer open met aangepaste maatregelen. Je kunt ons alleen bezoeken op afspraak! Plan hier je eigen afspraak in en kom langs.
 • Dinsdag 31-3: De overheid heeft besloten te maatregelen rondom het Coronavirus te verlengen tot 28 april. Onze showroom dus tot die tijd gesloten blijven voor particulieren.
 • Donderdag 19-3: Onze showroom in Naarden is gesloten om het welzijn van onze klanten en medewerkers te waarborgen. Inloop & een afspraak maken op locatie is niet meer mogelijk. Wel blijven we van maandag t/m vrijdag per telefoonWhatsapp en mail bereikbaar.
 • Woensdag 18-3: Om persoonlijk advies te geven zonder dat je de deur uit hoeft, hebben wij een Whatsapp-account aangemaakt. Twijfel je welke deur je nodig hebt of heb je advies nodig? Stuur ons een berichtje met foto’s van je situatie óf plan hier een persoonlijk videogesprek in, dan kijken we met je mee.
 • Maandag 16-3: Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze verkoopadviseurs heten je tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom in onze showroom. Zij zijn extra alert op de persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen, en de hygiëne in de showroom. Hierbij worden alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1,5 tot 2 meter afstand. Ook verzoeken we je vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan.
Skygate Showroom Naarden

KAN IK NOG EEN DEUR BESTELLEN?

Het is nog steeds mogelijk om stalen deuren bij ons te bestellen.

Twijfels over welke stalen deur je wilt/nodig hebt?

 • Stuur ons foto’s van jouw situatie,  wensen en eventueel tekeningen via de mail of via WhatsApp.
 • Plan een virtueel showroom bezoek in voor een persoonlijk videogesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we jou een tour geven door onze showroom en kan jij jouw situatie laten zien.

 

Weet je al welke stalen deur je nodig hebt? 

 

 • Plaats je bestelling online. Je bestelling wordt gelijk verwerkt en er volgt een mail met details omtrent betaling en levering.
 • Vraag online een vrijblijvende offerte aan, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Bel of mail ons op doordeweekse dagen: we loodsen je graag door de bestelling.
 

CONTACT

Vraag online vrijblijvend jouw offerte aan: gratis en voor niets afgestemd op jouw ruimte en wensen. Óf stuur je foto’s en ideeën via Whatsapp. Persoonlijk advies? Plan een videogesprek in en we kijken met je mee.

Telefoon: +31 (0)85 027 0064
E-mail: info@skygate.nl