UPDATES CORONAVIRUS

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent het coronavirus (COVID-19). Lees hieronder verder.

SKYGATE EN HET CORONAVIRUS

Skygate staat voor service en persoonlijk contact en neemt daarom het welzijn van haar klanten zeer serieus. Met de actuele dreiging van het coronavirus (COVID-19) en de laatste ontwikkelingen hiervan, hebben we extra maatregelen moeten treffen.

In deze onzekere tijden snappen we dat je met veel vragen kunt zitten. Wat gebeurt er met mijn bestaande bestelling, of kan ik nog bestellen en wordt mijn stalen deur dan nog wel geleverd? Lees hier de antwoorden op de belangrijkste vragen. Heb je zelf nog vragen? Wij zijn gewoon bereikbaar per telefoon, mail en WhatsApp.

LAATSTE UPDATES

 • Dinsdag 15-12: In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus is onze showroom in Naarden helaas tijdelijk gesloten voor bezoek. Wel blijven we van maandag t/m vrijdag per telefoonWhatsapp en mail bereikbaar. Ook kan je een virtueel showroom bezoek inplannen, of alvast een kijkje nemen via de showroom tour video!
 • Maandag 14-12: SKYGATE steunt en respecteert de beslissing die de overheid hoogstwaarschijnlijk zal nemen. We wachten af wat er aangekondigd wordt en wat dat precies betekent voor onze Showroom in Naarden.
 • Maandag 20-4: Onze showroom in Naarden gaat weer open met aangepaste maatregelen. Je kunt ons alleen bezoeken op afspraak! Plan hier je eigen afspraak in en kom langs.
 • Dinsdag 31-3: De overheid heeft besloten te maatregelen rondom het Coronavirus te verlengen tot 28 april. Onze showroom dus tot die tijd gesloten blijven voor particulieren.
 • Donderdag 19-3: Onze showroom in Naarden is gesloten om het welzijn van onze klanten en medewerkers te waarborgen. Inloop & een afspraak maken op locatie is niet meer mogelijk. Wel blijven we van maandag t/m vrijdag per telefoonWhatsapp en mail bereikbaar.
 • Woensdag 18-3: Om persoonlijk advies te geven zonder dat je de deur uit hoeft, hebben wij een Whatsapp-account aangemaakt. Twijfel je welke deur je nodig hebt of heb je advies nodig? Stuur ons een berichtje met foto’s van je situatie óf plan hier een persoonlijk videogesprek in, dan kijken we met je mee.
 • Maandag 16-3: Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze verkoopadviseurs heten je tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom in onze showroom. Zij zijn extra alert op de persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen, en de hygiëne in de showroom. Hierbij worden alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1,5 tot 2 meter afstand. Ook verzoeken we je vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan.
Skygate Showroom Naarden

KAN IK NOG EEN DEUR BESTELLEN?

Het is nog steeds mogelijk om stalen deuren bij ons te bestellen!

Twijfels over welke stalen deur je wilt/nodig hebt? 

 • Stuur ons foto’s van jouw situatie,  wensen en eventueel tekeningen via de mail of via WhatsApp.
 • Plan een virtueel showroombezoek in voor een persoonlijk videogesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we jou een tour geven door onze showroom en kan jij jouw situatie laten zien.

 

Weet je al welke stalen deur je nodig hebt? 

 • Plaats je bestelling online! Je bestelling wordt gelijk verwerkt en er volgt een mail met details omtrent betaling en levering.
 • Vraag online een vrijblijvende offerte aan, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Bel of mail ons op doordeweekse dagen: we loodsen je graag door de bestelling.

HOE ZIT HET MET MIJN BESTELDE DEUR?

Productie
Ons productieproces is nog steeds in volle gang. De bestellingen worden dus gewoon door ons doorgezet en je kunt jouw bestelling verwachten in de aangegeven leverweek.

Levering
Wel zijn er extra maatregelen getroffen omtrent de levering van jouw stalen deur door onze transporteur JP Haarlem. Voor meer informatie verwijzen we graag naar hun website

Montage
Alle afspraken, gemaakt met onze montage partner Oscar Vellinga omtrent de installatie van jouw stalen deur gaan vooralsnog door. Voor vragen kun je met hem contact opnemen.

Afspraken met andere installateurs of aannemers kunnen wij helaas geen uitspraken over doen. 

Wel willen we je graag de mogelijkheid geven de deur op een later moment geleverd te krijgen. Laat het ons weten per telefoon of mail!

In alle gevallen dienen alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen te worden en verzoeken je ook om zelf zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan.

 

CONTACT

Vraag online vrijblijvend jouw offerte aan: gratis en voor niets afgestemd op jouw ruimte en wensen. Óf stuur je foto’s en ideeën via Whatsapp. Persoonlijk advies? Plan een videogesprek in en we kijken met je mee.

Telefoon: +31 (0)85 027 0064
E-mail: info@skygate.nl