INTRODUCING:
SKYGATE Naturals
duurzame stalen deuren met houtafwerking 

Nieuwsbrief Dierendag Header

Skygate komt opnieuw met een grensverleggende innovatie: Skygate Naturals, een technologie die stalen deuren voorziet van een natuurlijke houtafwerking. Met deze techniek bouwen de designers van het Nederlandse bedrijf voort op het succes van de Skygate Edel-lijn – stalen deuren met een brons, messing of koper afwerking.

Warmte en Charme van Echt Hout

“In Skygate Naturals combineren we het beste van twee werelden: de natuurlijke schoonheid van hout en de stabiliteit van een massieve stalen kern (SkyCore) waardoor er geen beperking is in hoogte en breedte van de deuren en panelen” aldus Skygate-directeur Paul de Nooy. “Het gebruikte nerffineer is met precisie vervaardigd om de natuurlijke houtnerf en textuur op een authentieke manier te repliceren. Zo ontstaat een product met de warmte en charme van echt hout, op basis van de kwaliteit en sterkte van staal. Een duurzaam product, dat past in elk duurzaam interieur ”.

Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 1

 

 

Geinspireerd door traditionele Japanse technieken

De inspiratie voor de Skygate Naturals komt voort uit traditionele Japanse technieken als bron van duurzaam design. Hierbij komen eeuwenoud vakmanschap en esthetiek samen om perfecte harmonie te bewerkstelligen. Dit met een focus op natuurlijke materialen, eenvoudige schoonheid en details, wat zorgt voor rust en sereniteit. Zo kun je met de Skygate Naturals nieuwe manieren creëren om natuur en licht in interieurs te integreren, en om eenvoudig verbinding tussen ruimtes te creëren.

Het gehele (maatwerk) assortiment van Skygate, waaronder ook de organische geronde Skygate Flow, is verkrijgbaar als Skygate Naturals in verschillende houtlook varianten zoals donker walnoot, licht- en donker-eiken.

 

 

OVER SKYGATE

Skygate is een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige bouwmaterialen en -oplossingen. Met een passie voor innovatie en kwaliteit streven we ernaar om architecten, bouwers en ontwerpers te voorzien van producten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestatie en esthetiek.

Wilt u meer informatie over Skygate Naturals en hoe deze kunnen bijdragen aan uw projecten? Neem contact op.

Dierendag 2022 foto 2

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.